18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπότο: «Ποτέ δεν ταίριαξα στον τρόπο σκέψης του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με διάθεση αυτοκριτικής αποχαιρέτισε τον ΠΑΟΚ ο Ζοσέ Μπότο, καθώς ύστερα από πέντε μήνες αποχώρησε οριστικά από την Θεσσαλονίκη.

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Ζοσέ Μπότο λύθηκε τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο σήμερα ο Πορτογάλος πρώην αθλητικός διευθυντής αποχώρησε οριστικά από την πόλη της Θεσσαλονίκης και την Ελλάδα.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις εξέφρασε την στεναχώρια του για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον «Δικέφαλο» να πετύχει τους στόχους του κατά τη θητεία του στους «ασπρόμαυρους».

«Πέρασα ένα φανταστικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Από πλευράς ζωής είναι μία φανταστική πόλη για να ζεις. Νιώθω άσχημα που δεν κατάφερα να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. Ποτέ δεν ταίριαξα στον τρόπο σκέψης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς ο ΠΑΟΚ να είναι πρωταθλητής γιατί το αξίζουν οι φανταστικοί οι οπαδοί του.

Εύχομαι προς όλους τους ανθρώπους που κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο να μην υιοθετούν ότι έχουμε πόλεμο στο ποδόσφαιρο γιατί έτσι δεν θα αποκτήσουν σοβαρό προϊόν, δεν υπάρχουν οικογένειες στις κερκίδες, ενώ δεν θα παράγουν τα ταλέντα και καλούς παίκτες. Θα πρέπει να φύγουν από αυτό τον τρόπο σκέψης αν θέλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο να εξελιχθεί. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και η σκέψη των προέδρων και των προπονητών γιατί καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί μόνο έτσι θα δουν ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ευχή μου για την Ελλάδα, όπως και ευχή μου είναι τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ το νέο έτος», ανέφερε μιλώντας στο Metropolis FM.

Ο Ζοσέ Μπότο σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία βρίσκεται σε συζητήσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στην Όσιγιεκ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό