22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπροστινά panels για το iPhone 13 δείχνουν μικρότερο notch

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

H Apple δεν έχει κάνει αλλαγές στο notch, από τότε που πρώτη φορά εμφανίστηκε το 2017 με το iPhone X, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 3 γενιές iPhone. Αλλά με το iPhone 13, αυτό μάλλον θα αλλάξει.

To MacRumors βρήκε κάποιες φωτογραφίες από τα μπροστινά panels, από το ελληνικό επισκευαστικό κέντρο iRepair. Τα συγκεκριμένα, βγαίνουν σε τρεις διαστάσεις, 5.4 ίντσες, 6.1 ίντσες και 6.7 ίντσες, και δείχνουν έναν ανανεωμένο σχεδιασμό.

Φαίνεται ότι η Apple έχει μεταφέρει το ακουστικό στην άκρη του πλαισίου, ώστε να ελευθερώσει έτσι χώρο μέσα στην εγκοπή του notch. Κατά συνέπεια, έχει δημιουργηθεί ένα πιο μικρό Face ID, και έτσι ένα πιο μικρό notch σε φάρδος, όχι σε ύψος.

Αν η Apple θα ενσωματώσει τον συγκεκριμένο σχεδιασμό στο τελικό design του iPhone 13, είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε μέχρι το Σεπτέμβριο. Όμως η συγκεκριμένη διαρροή, έρχεται να επιβεβαιώσει όλες τις προηγούμενες φήμες που έλεγαν ότι το notch θα μικρύνει μέσα στο 2021. Ακόμα και ο αναλυτής Ming-Chi Kuo, ο οποίος είναι πολύ ακριβής στις προβλέψεις του, πιστεύει ότι η Apple έχει έναν νέο σχεδιασμό στα σκαριά για την επόμενη γενιά iPhone 13. Κοιτώντας το θέμα μακροπρόθεσμα, αυτό ίσως να είναι ένα μικρό βήμα για την Apple. Ο Ming-Chi Kuo, επίσης ισχυρίστηκε ότι μερικά από τα iPhone του 2022 θα έχουν punch-hole οθόνη.

Πέρα από το μικρότερο notch, τα επερχόμενα iPhone 13, λέγεται ότι θα έχουν in-screen Touch ID, αναβαθμισμένες κάμερες, μεγαλύτερες μπαταρίες και τον καινούριο επεξεργαστή A15 Bionic. Τα Pro μοντέλα θα ξεχωρίζουν με την οθόνη υψηλής ανανέωσης 120Hz ProMotion.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό