23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπράντλεϊ Κούπερ: Ήμασταν γυμνοί σπίτι με τον πατέρα μου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο σταρ του Χόλιγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, λέγοντας ότι νιώθει πολύ άνετα να κυκλοφορεί γυμνός μέσα στο σπίτι του, αφού όπως εξήγησε, ο πατέρας του έκανε το ίδιο πράγμα όσο μεγάλωνε.

Ο 49χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε τη Δευτέρα 26/2 στο επεισόδιο του podcast «Armchair Expert» του Νταξ Σέπαρντ, όπου ο οικοδεσπότης παραδέχτηκε ότι η οικογένειά του ήταν «συνέχεια γυμνή μέσα στο σπίτι».

«Κι εμένα το ίδιο», απάντησε ο Κούπερ και συμπλήρωσε: «Και παρεμπιπτόντως, έτσι ήμουν κι εγώ. Όχι με τη μαμά μου, αλλά με τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου ήταν πάντα γυμνός, έκανα πάντα ντους μαζί του». Ο Σέπαρντ τότε τον ρώτησε αν νιώθει άνετα να είναι γυμνός, με τον διάσημο ηθοποιό να απαντά: «Απόλυτα».

Η εξομολόγηση για το θάνατο του πατέρα του

O πατέρας του ηθοποιού, Τσαρλς Κούπερ, πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα το 2011. Ο σταρ επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τον θάνατο του και όπως έχει πει σε διάφορες συνεντεύξεις, ο πατέρας του πέθανε στα χέρια του.

Το 2019, ο Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά το τραγικό γεγονός, σε μια εξομολόγηση στο «Oprah’s SuperSoul Conversations»: «Σταμάτησα να ιδρώνω για πράγματα που ίδρωνα πριν από αυτό. Ο θάνατος του άλλαξε και τον τρόπο που ήμουν ως ηθοποιός και άρχισα να ζω τη ζωή μου με διαφορετικό τρόπο».

«Θυμάμαι εκείνη τη στιγμή, σήκωσα το βλέμμα μου και νόμιζα ότι όλα ήταν διαφορετικά. [Έγινα] πιο δυνατός, πιο ανοιχτός, πιο πρόθυμος να αποτύχω… Η πραγματικότητα της θνητότητας σε χτυπάει σαν τόνος από τούβλα», ανέφερε ο ηθοποιός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό