16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μπράμπετς: «Κάτι μας λείπει – Θέλουμε τρίποντο με ΑΕΚ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Άρης: Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε για τη δυσκολία της ομάδας του στο σκοράρισμα, αλλά και για τη σημασία του αγώνα με την ΑΕΚ.

Τρεις αγώνες στα play offs χωρίς νίκη για τον Άρη. Δύο ματς δίχως να σκοράρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς παραδέχτηκε πως υπάρχει θέμα στο σκοράρισμα, τονίζοντας πως κάτι λείπει απ’ τους «κίτρινους».

Αναφορικά με το με την ΑΕΚ, ο Τσέχος στόπερ ξεκαθάρισε στη Nova πως όπως όλα τα ματς έτσι κι αυτό είναι σημαντικό. Θέτοντας ως στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράμπετς:

Για το δεύτερο σερί παιχνίδι που έμεινε στο μηδέν: «Δεν θα έλεγα ότι μόνο στα τελευταία δυο παιχνίδια δεν σκοράραμε, το γεγονός ότι δεν σκοράρουμε το έχουμε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς παρότι δημιουργούμε ευκαιρίες δεν σκοράρουμε. Είναι προφανές ότι κάτι μας λείπει ή κάτι δεν κάνουμε όπως πρέπει, ωστόσο έχουμε χρόνο και παιχνίδια μπροστά μας για να το αλλάξουμε».

Για την αλλαγή σχηματισμού του Άρη: «Για να είμαι ειλικρινής έχω παίξει το σύστημα που παίζουμε στον Άρη με την Εθνική Τσεχίας που αγωνίζομαι είτε ως κεντρικός είτε ως αριστερά στην άμυνα. Παίξαμε κόντρα στον ΠΑΣ αλλά δεν μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όταν αλλάξαμε σχηματισμό γίναμε πιο επικίνδυνοι, βέβαια κάθε αλλαγή θέλει το χρόνο της».

Για το ότι δεν έχει χάσει παιχνίδι και δεν έχει δεχτεί κάρτα: «Μου το είπε ένας φίλος μου αυτό, η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι τόσο κοντά με τα νούμερα και τα στατιστικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζω, να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με στόχο μόνο την νίκη».

Για την κομβικότητα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ: «Είναι τα play-off. Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα όπως και αυτό. Έχουμε τον ίδιο στόχο για την τρίτη θέση και θέλουμε το τρίποντο».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό