20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μπράμπετς: «Ελπίζω ο Κουέστα να μείνει δίπλα μας για πολλές σεζόν ακόμη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ευχήθηκε την παραμονή του Χουλιάν Κουέστα στον Άρη και στάθηκε στη σημασία του αποτελέσματος απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η μετουσίωση μιας προσπάθειας ήταν σημαντική για τους ποδοσφαιριστές του Άρη και αυτό παραδέχθηκε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports. «Αυτός ο βαθμός μας δίνει αυτοπεποίθηση καθώς προερχόμασταν από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Θέλαμε να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας, να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας γιατί μέχρι τώρα είχαμε απλά κάποια καλά ημίχρονα. Το τέρμα που πετύχαμε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν κλειδί για εμάς», είπε και ρωτήθηκε για το ρεκόρ του Χουλιάν Κουέστα.

«Δεν μας νοιάζει τόσο αυτό αλλά να είναι δίπλα μας για πολλές σεζόν ακόμη και να βοηθάει την ομάδα», είπε στέλνοντας το μήνυμά του για την αναγκαιότητα παρουσίας του Ισπανού τερματοφύλακα στην ομάδα ενώ αναφερόμενος στην προσπάθεια Λορέν Μορόν να κερδίσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, απάντησε: «Μπορεί να τα καταφέρει. Αυτός που μπορεί να τον υποστηρίξει, είναι οι εξτρέμ. Όχι, οι αμυντικοί. Προσπαθούμε όλοι να τον βοηθήσουμε. Πιο δύσκολο είναι να είσαι πρώτος σκόρερ στον Άρη παρά στον Ολυμπιακό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό