24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπράβοι ξυλοκοπούν πελάτες και αστυνομικό σε μπαρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Για απολογία στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν τα οκτώ άτομα που συνελήφθησαν με την κατηγορία του ξυλοδαρμού πελατών σε νυχτερινά μαγαζιά στο Γκάζι. Σοκαριστικές είναι οι οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο που έρχονται από το βίντεο το οποίο κατέγραψε τη σκηνή από το κλειστό κύκλωμα και είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη μια παρέα θαμώνων νυχτερινού κέντρου στην περιοχή, δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση των μπράβων του μαγαζιού, ενώ, ανάμεσά τους υπήρχε και ένας αστυνομικός. Όλα συνέβησαν επειδή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η παρέα είχε τσακωθεί με τον σερβιτόρο του καταστήματος. Ξαφνικά οι μπράβοι έστρεψαν το όπλο εναντίον τους, τους απείλησαν σημαδεύοντας το πρόσωπο και τα πόδια και λίγο αργότερα άρχισαν να τους γρονθοκοπούν.

Από τα άτομα που δέχτηκαν την επίθεση μόνο ο αστυνομικός κατήγγειλε το περιστατικό, αφού οι άλλοι δεν προχώρησαν σε κάποια ενέργεια υπό τον φόβο των απειλών που είχαν ήδη δεχτεί. Οι άντρες της Αστυνομίας που προσήλθαν στο σημείο, δυσκολευτήκαν να πάρουν το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος (CCTV) του μαγαζιού. Πρώτα, οι υπεύθυνοι του καταστήματος αρνούνταν ότι είχαν καταγραφικό και ακολούθως υποστήριξαν ότι αυτό καταστράφηκε από τις πλημμύρες. 

Οι οκτώ συλληφθέντες, όπως αποκαλύφτηκε στη συνέχεια, είχαν πλούσιο ιστορικό με συμμετοχή σε επεισόδια στα γήπεδα, ενώ, έχουν καταγραφεί συμβάντα με επιθέσεις σε αστυνομικούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό