16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω καραμπόλας

Ειδήσεις Ελλάδα

Κίνηση τώρα: Τα νεύρα των οδηγών δοκιμάζονται και την Πέμπτη 15/02 με τα συνηθισμένα προβλήματα για την κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της Αττικής να είναι έντονα. Ειδικότερα κολλημένοι είναι οι οδηγοί στον Κηφισό και στη Λεωφόρο Αθηνών κυρίως λόγω ολισθηρότητας.

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε νωρίτερα στην κάθοδο του Κηφισού αυξάνοντας την καθυστέρηση στους δρόμους. 

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, αυξημένη κυκλοφορία καταγράφεται αυτή τη στιγμή στους υπόλοιπους οδικούς άξονες της Αττικής:

Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη-έξοδος) – Από Δαφνί και Σκαραμαγκά έως ΔιυλιστήριαΑθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) – Από Στρ. Καλλάρη έως ΛένορμανΚηφισίας (κάθοδος) – Ύψος Γηρομοκείου έως ΦιλοθέηΛεωφόρος Β. Κωσνταντίνου (κάθοδος)Λεωφόρος Συγγρού (κάθοδος)

Στην Αττική Οδό καθυστερήσεις 20-25 λεπτών παρατηρούνται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. 

Καθυστερήσεις και στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 5-10 λεπτά στην έξοδο για Λαμία, 10-15 λεπτά από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.

Ο καιρός την Πέμπτη

Στην Αττική, αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους πιο αυξημένες με τοπικές βροχές, που από το μεσημέρι θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα βόρεια και προς το βράδυ θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό