20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, δεν τα παρατάμε ποτέ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μία τεράστια νίκη απέναντι στην ΑΕΚ (03/04, 2-1), παρέμεινε «ολοζώντανος» στην υπόθεση τίτλος και συνεχίζει να κυνηγάει στη βαθμολογία τους δύο «δικεφάλους», οι οποίοι τίθονται αντιμέτωποι το βράδυ της Κυριακής (07/04, 20:30).

Λίγο νωρίτερα, όμως, το «τριφύλλι» θα δοκιμάζεται σε μία πρόβα… τζενεράλε του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (07/04, 19:30) και χρειάζεται μόνο νίκη για να μπορεί να ελπίζει στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες το πιστεύουν, ο Άνταμ Τσέριν μας το είχε πει μετά το ματς με την ΑΕΚ, και ο Γουίλιαν Αράο στέλνει το ίδιο μήνυμα μιλώντας στο flash.gr

«Δεν τα παρατάμε ποτέ, ακόμα πιστεύουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ξέραμε φυσικά πως αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό αν θες να συνεχίσεις στο κυνήγι του τίτλου.

Το ματς συνεχίζεται (ακόμα κι αν φάμε γκολ νωρίς). Δεχθήκαμε γκολ στο 5ο λεπτό, μας έλειπε συγκέντρωση. Όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο, δεν μπορείς να κατηγορήσεις ένα μόνο άτομο, μας έλειπε συγκέντρωση ως ομάδα. Οπότε ίσως να πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον περισσότερο.

Αλλά συνεχίζουμε να παίζουμε. Ξέρουμε πως είμαστε καλοί, ξέρουμε πως κι η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, αλλά μπορούμε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, να βρούμε χώρο και να βρούμε τα γκολ».

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, όμως, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία τεράστια ευκαιρία. Στα επόμενα τρία του παιχνίδια, αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και δύο φορές την Λαμία (εντός και εκτός). Έτσι, ο Αράο μας εξηγεί πως οι παίκτες των «πρασίνων» χρειάζεται να εξαλείψουν τα «κακώς κείμενα» για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο.

«Χρειαζόμαστε συγκέντρωση, να είμαστε επικεντρωμένοι στον στόχο μας. Να προετοιμαστούμε για άλλη μία μάχη, για άλλον έναν τελικό και να μην δεχόμαστε τέτοια γκολ. Είναι δύσκολο, αλλά δεν θα μπορούμε πάντα να κάνουμε την ανατροπή και να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Πρέπει να μπαίνουμε καλύτερα στα ματς κι αν το καταφέρουμε αυτό πιστεύω πως έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να νικήσουμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό