20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Μπορούμε να ανακάμψουμε, δεν χρειάζονται δικαιολογίες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός μέσα στα όλα του προβλήματα είναι και άτυχος. Κόντρα στην Μπασκόνια, έφτασε μία ανάσα από την ανατροπή, αλλά το «μεγάλο» καλάθι του ΜακΙντάιρ στα τελευταία δέκατα του δευτερολέπτου, έδωσε τη νίκη στους Βάσκους με 75-74.

Eurokinissi

Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού φέτος, με το ρεκόρ των «ερυθρόλευκων» να είναι στο 3-4, λίγο πριν τη δεύτερη διαβολοβδομάδα της σεζόνμ.

Οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ μέχρι και με 18 πόντους, προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή (όπως με τη Φενέρ) αλλά «πληγώθηκαν» στο τέλος.

Ο Άλεκ Πίτερς, ήταν για ένα ακόμη ματς στους διακριθέντες του Ολυμπιακού, με τον Αμερικανό φόργουορντ να τελειώνει το ματς με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Eurokinissi

Ο Πίτερς, μίλησε στο flash.gr και σχολίασε την ήττα της ομάδας του, αλλά και την πίστη που έχει για καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα στο μέλλον.

«Νιώθουμε χάλια που δεν καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Θα δυσκολευτώ να κοιμηθώ απόψε. Το συναίσθημα αυτό, δεν είναι και πολύ καλό.

Δεν είναι τόσο απλό το να βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά, να φτάνεις μία ανάσα από την ανατροπή και να μην τα καταφέρνεις.

Νιώθεις ότι αγκαλιάζεις τη νίκη και λίγα δευτερόλεπτα τη χάνεις μέσα από τα χέρια σου. Μπράβο στην Μπασκόνια, βγάλαμε μία μεγάλη φάση στο τέλος και εμείς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

Eurokinissi

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός κυνήγαγε μεγάλο σκορ, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τη νίκη, έστω και αν έφτασε κοντά όπως και με τη Φενέρμπαχτσε.

Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στον Άλεκ, αλλά αισθάνεται αισιόδοξος για τη συνέχεια.

«Μας “πονάει” που έρχονται στιγμές στο παιχνίδι που πρέπει να κάνουμε μεγάλες ανατροπές, φτάνουμε κοντά αλλά δεν τα καταφέρνουμε.

Το να κυνηγάμε το σκορ και για λίγο να μην νικάμε, δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε τη χρονιά. Όταν μένει λίγος χρόνος, λέμε πάμε να πάρουμε τη νίκη και όλοι το θέλουμε. Αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος θα τον βρούμε».

Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό προπονείται με τους περισσότερούς του παίκτες, ωστόσο περιμένει τις επιστροφές των Σίκμα και ΜακΚίσικ. Ο Πίτερς, ανέφερε ότι είναι σημαντικό ότι δουλεύουν σωστά όσο περνάει ο καιρός, αλλά δεν ήθελε να σταθεί στις απουσίες σαν δικαιολογία.

«Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός και έχουμε επιστροφές, νιώθουμε καλύτερα στις προπονήσεις. Είμαστε πρωταθλητές και είμαστε πάντα έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα. 

Αλλά δεν χρειάζεται να βρίσκουμε δικαιολογίες. Είμαστε μία ομάδα που όποιος και αν είναι στο παρκέ, θέλει να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα απλά δεν τα καταφέραμε».

Eurokinissi

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, χειροκρότησαν για μία ακόμη φορά τους παίκτες της ομάδας και τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Δείχνουν δίπλα στο τμήμα μπάσκετ, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

«Σημαίνει τα πάντα για μας η στήριξη του κόσμου. Ελπίζω να ακούσουνε τα λόγια που λέω τώρα. Αλλά μην μας παρατήσετε, θα είναι μία πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη σεζόν. Ξέρω ότι μπορούμε και θα ανακάμψουμε. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα πάνε όλα τέλεια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό