20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπορεί το Σικάγο να κοντράρει τη Φιλαντέλφεια στο 1.70, ψηλά το line του Γιανγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλα ματς στην Ανατολή για το ΝΒΑ, βγαίνουν στοιχηματικές επιλογές από τη Φιλαντέλφεια και το Μπρούκλιν.

Ολοι περίμεναν τους Μπουλς φέτος βελτιωμένους μετά τις προσθήκες των ΝτεΡόζαν και Μπολ, ωστόσο στο ξεκίνημα οι “ταύροι” έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Το Σικάγο έχει κάνει εκπληκτικό μπάσιμο με ρεκόρ 6-1 και προέρχεται από την επιβλητική νίκη στη Βοστώνη, σε ένα ματς που ανέτρεψε διαφορά 19 πόντων.

Φιλαντέλφεια – Σικάγο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το δίδυμο ΛαΒιν – ΝτεΡόζαν βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, αφού αμφότεροι έχουν σκοράρει από 20 πόντους και πάνω στα τελευταία τέσσερα ματς. Το εντυπωσιακό είναι πως το Σικάγο τα πηγαίνει περίφημα και στις δύο πλευρές του παρκέ, αφού έχει το έβδομο καλύτερο offensive rating και το έκτο defensive, με τον Βούτσεβιτς να εκπλήσσει ευχάριστα, αφού προς το παρόν συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους αμυντικούς της λίγκας.

Στον αντίποδα, οι Σίξερς έχουν ρεκόρ 5-2 και προέρχονται από τη νίκη επί των Μπλέιζερς σε ένα ματς που ξεκουράστηκε ο Εμπίντ. Ο σούπερ σταρ της Φιλαντέλφεια αναμένεται να επιστρέψει για το μεγάλο παιχνίδι με το Σικάγο, ωστόσο θα απουσιάσουν ο πολύτιμος Χάρις, που είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 19,8 πόντους, όπως επίσης και ο πολύπειρος Ντάνι Γκριν. Ασφαλώς, εκτός από το ξεκίνημα της σεζόν είναι για προσωπικούς λόγους και ο Σίμονς.

Με αυτά τα δεδομένα προξενεί εντύπωση ότι οι Σίξερς είναι καθαρό φαβορί σε τιμές οριακά πάνω από το 1.60. Η Φιλαντέλφεια έχει μεν πέντε νίκες φέτος, ωστόσο μόνο αυτή επί των Χοκς ήρθε κόντρα σε ομάδα με ρεκόρ άνω του 50%. Οι άλλες τέσσερις επιτεύχθηκαν απέναντι σε βατούς αντιπάλους (Πέλικανς, Θάντερ, Πίστονς, Μπλέιζερς).

Με τη φόρα και τη φόρμα που έχει το Σικάγο, το αουτσάιντερ διπλό στο 2.40 είναι ένα σημείο που αξίζει να ρισκάρουμε. Σε κάθε περίπτωση, οι Μπουλς αναμένονται ανταγωνιστικοί στη Φιλαντέλφεια (4/11 01:00 COSMOTE SPORT 7 HD, Live από το SPORT24) και στη χειρότερη μπορούν να υπερασπιστούν ένα χάντικαπ 5,5 πόντων για απόδοση στο 1.70.

Μπρούκλιν – Ατλάντα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της Ανατολής το Μπρούκλιν (4-3) υποδέχεται την Ατλάντα (4-3) (4/11 01:30 COSMOTE SPORT 4 HD, Live από το SPORT24). Εδώ έχουμε δύο ομάδες με υψηλές φιλοδοξίες, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν μπει ζεστά στη σεζόν.

Το Μπρούκλιν πέρυσι ήταν η κορυφαία επίθεση του ΝΒΑ και φέτος είναι μόλις η 22η, παρότι ο Ντουράντ έχει 27,7 πόντους ανά αγώνα! Είναι προφανές ότι οι Νετς έχουν επηρεαστεί από την απουσία του Ιρβινγκ, αλλά και από τη μέτρια προσαρμογή του Χάρντεν στους νέους κανονισμούς. Ο πρώην άσος των Ρόκετς εκτελεί φέτος αισθητά λιγότερες βολές και αυτό έχει επηρεάσει την παραγωγικότητά του.

Από την άλλη, οι Χοκς προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους εκτός έδρας, έχοντας ρεκόρ 1-1, με μοναδική νίκη αυτή επί των Πέλικανς (τελευταία ομάδα στη Δύση με 1-7) με μόλις τρεις πόντους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τρέι Γιανγκ μακριά από την Ατλάντα σημειώνει μόλις 20,8 πόντους. Εβαλε 13 στη Φιλαδέλφεια, 15 στην Ουάσινγκτον, 24 στο Κλίβελαντ και 31 στη Νέα Ορλεάνη. Το line πόντων του έχει βγει μάλλον ψηλά στο 25,5, επομένως το αουτσάιντερ under στο 1.91 είναι λογική επιλογή.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στο ματς, οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν αρχίσει να μαζεύουν το line πόντων διότι αφενός το Μπρούκλιν μετράει 5/5 under 208,5 εντός έδρας φέτος, αφετέρου στους Χοκς είναι αμφίβολος ο πολύτιμος Κόλινς (15,4 πόντοι). Το under 218,5 προσφέρεται στο 1.72 και μοιάζει safe επιλογή με βάση τη συμπεριφορά των δύο ομάδων μέχρι στιγμής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Φιλαντέλφεια – Σικάγο: 2 με +5,5 (απόδοση 1.70), 01:00
Μπρούκλιν – Ατλάντα: Γιανγκ under 25,5 πόντους (απόδοση 1.91), 01:30
Μπρούκλιν – Ατλάντα: Under 218,5 πόντους (απόδοση 1.72), 01:30

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό