17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μπηχτές και υπονούμενα για το «fail» photoshop

Ειδήσεις Ελλάδα

«Αν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ το ίδιο πρόβλημα, θα είχαν εκμηδενιστεί. Δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες και για τα δύο ζευγάρια. Αυτό είναι ένα λάθος που δεν θα έκανε ποτέ η Μέγκαν Μαρκλ… έχει καλό μάτι και τρομερή προσοχή στη λεπτομέρεια» λένε πηγές που βρίσκονται κοντά στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ, αφήνοντας έτσι αιχμές και υπονοούμενα σχετικά με το σκάνδαλο της πειραγμένης φωτογραφίας….

Η τοποθέτηση αυτή έρχεται αφότου η Κέιτ Μίντλετον κυκλοφόρησε μια φωτογραφία δική της και των τριών παιδιών της για την Ημέρα της Μητέρας μετά από δύο μήνες ηχηρής απουσίας. Ωστόσο γρήγορα αποδείχθηκε ότι η φωτογραφία είχε υποστεί βαριά επεξεργασία. Σε μια σπάνια κίνηση, η πριγκίπισσα  βγήκε μπροστά και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για «οποιαδήποτε σύγχυση» προκλήθηκε.

Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της που διατηρεί με τον σύζυγό της στο Instagram έγραψε: «Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε την Κυριακή».

Kορυφαία πρακτορεία ειδήσεων παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του Reuters και του Associated Press, προειδοποίησαν για τη χρήση της φωτογραφίας, λέγοντας στους πελάτες τους, συμπεριλαμβανομένων των εφημερίδων και των τηλεοπτικών σταθμών σε όλο τον κόσμο, να την «κατεβάσουν».

«Ένα λάθος που δεν θα έκανε ποτέ η Μέγκαν…»

Ωστόσο πηγές κοντά στον κουνιάδο της, Χάρι, και τη σύζυγό του,Μέγκαν Μαρκλ, δήλωσαν στο Page Six: «Αν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ το ίδιο πρόβλημα, θα είχαν εκμηδενιστεί. Δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες και για τα δύο ζευγάρια. Αυτό είναι ένα λάθος που δεν θα έκανε ποτέ η Μέγκαν… έχει καλό μάτι και τρομερή προσοχή στη λεπτομέρεια».

Όσον αφορά στην πειραγμένη φωτογραφία, λάθη έγιναν στον καρπό της πριγκίπισσας Σάρλοτ, στο χέρι της Μίντλετον έλειπε μια βέρα και σε άλλα σημεία. Βασιλικές πηγές είπαν στο Page Six ότι αυτή ήταν «μια ερασιτεχνική, οικογενειακή φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας». Είπαν ότι το ζευγάρι ήθελε να προσφέρει μια «άτυπη» εικόνα της οικογένειας μαζί, για την Ημέρα της Μητέρας και η πριγκίπισσα έκανε «μικρές προσαρμογές». Πηγή από το Παλάτι του Κένσινγκτον πρόσθεσε: «Η οικογένεια της Ουαλίας πέρασε μαζί την Ημέρα της Μητέρας και πέρασε μια υπέροχη μέρα».

Pressure on Palace to reveal truth about Kate’s photo: Picture is ‘killed’ by agencies around world…

There was definitely something off about this picture when it was released! What are they hiding??

https://t.co/cwydTi8tBj via https://t.co/cfCdWOrqpz

— Truth-Seeker84 (@TruthSeeker84x3) March 11, 2024

Όπως σημειώνει πάντως το Page Six, το παλάτι του Κένσινγκτον είναι απίθανο να δει θετικά την παρέμβαση των πηγών κοντά στον αποξενωμένο κουνιάδο της Κέιτ Μίντλετον και αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Μια βασιλική πηγή είπε στο Page Six ότι η Μαρκλ είναι «control freak» με τις εικόνες, προσθέτοντας: «Θέλει πάντα τον τελευταίο λόγο, ειδικά όταν πρόκειται για την επεξεργασία της Vogue».

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ έγινε το 2019 το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που δούλεψε ως guest editor στη «Βίβλο της Μόδας» αλλά λέγεται ότι άφησε το προσωπικό εξοργισμένο, ενώ το θέμα της με τις 15 γυναίκες που την ενέπνεαν προκάλεσε διαμάχες καθώς δεν περιελάμβανε τη βασίλισσα Ελισάβετ

. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του Page Six, η Μαρκλ δεν ήθελε ποτέ να ακολουθήσει τη διαδικασία του παλατιού για τη δημοσιοποίηση εικόνων μέσω φωτογραφικών πρακτορείων όπως το Associated Press και το Reuters, και ήθελε μόνο να τις δημοσιεύσει στο Instagram @sussexroyal που έλεγχε, διατηρώντας τα πνευματικά δικαιώματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό