23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπεϊτάρ-ΠΑΟΚ: Όλο το γήπεδο «δίκασε» τον Γκότλιφ για το αυτογκόλ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία, μάλλον, ασυνήθιστη αντίδραση συνόδευσε την αλλαγή του Έντι Γκότλιφ μετά το αυτογκόλ του παίκτη της Μπεϊτάρ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αποστολή στο Ισραήλ: Γιάννης Σαπουντζάκης

Τι και αν η ομάδα τους δίνει έναν σπουδαίο αγώνα κόντρα σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο και διεκδικεί τις πιθανότητές της για μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές προκρίσεις της ιστορίας της. Τι και αν το ματς βρισκόταν ακόμα στο πρώτο ημίχρονο. Οι Ισραηλινοί δεν δίστασαν να εξαπολύσουν… ευθεία επίθεση στον αμυντικό της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Έντι Γκότλιφ, όταν ο προπονητής του τον αντικατέστησε.

Ο αμυντικός των γηπεδούχων ήταν ο μοιραίος στη φάση του δωδέκατου λεπτού όταν και έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Δικέφαλο του Βορρά να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Το λάθος αυτό, λοιπόν, δεν έμεινε ασυγχώρητο από πλευράς Ισραηλινών οπαδών που τον γιούχαραν στο σύνολό τους όταν έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Σίγουρα, μία αντίδραση που δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως συνηθισμένη. Γιατί ανεξάρτητα του τι μπορεί να λέγεται μετά το τέλος ενός παιχνιδιού, στη διάρκεια αυτού ο κόσμος επιδιώκει να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης του ομάδας.

Σύμφωνα, πάντως, με τους Ισραηλινούς δημοσιογράφους αυτό δεν είναι κάτι που προκαλεί εντύπωση, αφού οι οπαδοί στη χώρα δεν έχουν υπομονή και δεν συγχωρούν λάθη όπως αυτό που έκανε ο Γκότλιφ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό