20.9 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μπελέρης: «Στόχευση του Ράμα είναι να μην αναλάβω καθήκοντα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την πεποίθησή του ότι οι αλβανικές αρχές δεν θα τον αφήσουν ελεύθερο καθώς αν ήθελαν τότε θα μπορούσαν να τον ορκίσουν ακόμα και μέσα στη φυλακή για να ασκήσει τα καθήκοντά του, εξέφρασε ο Φρέντι Μπελέρης.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, άφησε να εννοηθεί ότι η αλβανική κυβέρνηση έχει σχέσεις με την τοπική μαφία και υπάρχει ένα σχέδιο, ώστε οι ομογενείς στη Χειμάρρα να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους.

«Σχέδιο οι Έλληνες να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους»

Μάλιστα, ανέφερε πως «οι υπηρεσίες που υπάρχουν εδώ, δυσκολεύουν τη ζωή των Ελλήνων επιχειρηματιών, τόσο από την αστυνομία, όσο από την εφορία, όσο και από την πολεοδομία με απώτερο σκοπό και σχέδιο, να εγκαταλείψουν τις περιουσίες, να φύγουν στην Ελλάδα, έτσι οι περιουσίες αυτές να περιέλθουν στα χέρια φίλων του πρωθυπουργού της Αλβανίας, του Έντι Ράμα».

Παράλληλα, ο Φρέντι Μπελέρης ευχαρίστησε τους Έλληνες πολιτικούς για ό,τι έχουν κάνει τόσο τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, όσο και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, για τη βοήθεια και συμβολή τους για τη συγκέντρωση που έγινε στη Χειμάρρα.

Ο Έντι Ράμα ψεύδεται

Τέλος, δήλωσε πως: «Η προφυλάκισή μου είναι παράνομη. Αυτό όμως που είναι εντελώς παράνομο πέραν πάσης αμφιβολίας είναι η εμπόδισή μου να αναλάβω τα καθήκοντα, η παρεμπόδισή μου να ορκιστώ και αυτό είναι ευθύνη του Αλβανού πρωθυπουργού. Όταν λέει ότι είναι θέμα δικαιοσύνης, ψεύδεται γιατί τη γενική διεύθυνση φυλακών την ελέγχει ο κύριος Ράμα, άρα θα μπορούσε να μου δώσει άδεια να ορκιστώ. Στόχευση του Αλβανού πρωθυπουργού είναι να μην αναλάβω τα καθήκοντα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό