16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπεκατώρου: «Μπήκα στην τηλεόραση με μέσον – Όλα ξεκίνησαν από τον Καρατζαφέρη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Μπεκατώρου: «Μπήκα στην τηλεόραση με μέσον – Όλα ξεκίνησαν από τον Καρατζαφέρη»

Απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου το μεσημέρι της Δευτέρας (08/01) και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς «μπήκε» στο χώρο του θεάματος.

«Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη μου επαφή με τον Γιώργο Καρατζαφέρη στο Telecity. Μέσο γνωριμίας πήγα εκεί, με μέσον. Είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με το θέαμα, είναι λίγο διαφορετική η ιστορία. Ήθελα πάρα πολύ την επαφή με τον κόσμο, να τραγουδάω, να χορεύω. Ο πατέρας μου ήθελε κάτι άλλο για μένα», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου και πρόσθεσε: «Είχαμε μία πολύ καλή σχέση με την οικογένεια Βούλτεψη και τότε η Σοφία Βούλτεψη δούλευε στις “Εικόνες” και είχαν κανονίσει να με πάει να δω τα γραφεία. Δεν δούλεψα ποτέ εκεί βέβαια».

Η παρουσιάστρια είπε στην συνέχεια πως: «Πήγα λοιπόν στο Telecity, μου άνοιξε διάπλατα τις πόρτες ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, η πρώτη μου συνέντευξη ήταν στην εκπομπή του Θοδωρή Ρακιτζή με τον Στέφανο Κορκολή. Έτρεχα με το μικρόφωνο, μου άρεσε αυτό που έκανα αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ αν θα διαπρέψω. Περνούσα ωραία, ήμουν ευτυχισμένη. Μετά από κάποιον καιρό πήρα την εκπομπή μου το πρωί, ήμουν τελείως ελεύθερη και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα φύγω από εκεί. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ το παραπέρα, δεν είχα τέτοιο άγχος. Και για να φύγω από το κανάλι πήρα άδεια από τον Καρατζαφέρη. Αν μου έλεγε “μη φύγεις, σε χρειαζόμαστε εδώ”, δεν θα έφευγα. Ήταν το σπίτι μου, σαν να ήταν το κανάλι δικό μου».

«Άρχισα να γίνομαι γνωστή από τα…..

Διάβασε την συνέχεια εδώ…

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ/  Hello.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό