23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα, Τσάβι: «Θα ήμασταν πρώτοι, αν κρίνουμε απ’ τις ευκαιρίες δημιουργούμε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, δήλωσε ότι βάσει των big data και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα θα… έπρεπε να είναι πρώτη.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκόραρε δύο φορές εναντίον της Θέλτα το Σάββατο (17/02), με την Μπαρτσελόνα να παίρνει μια αγχωτική νίκη με 2-1 στο «Μπαλαΐδος».

Οι Καταλανοί βρίσκονται στο -6 από την Ρεάλ Μαδρίτης που αντιμετωπίζει τη Ράγιο, σήμερα Κυριακή (18/02). Η Μπάρτσα απέχει επίσης 2 βαθμούς από τη Τζιρόνα, με τη φετινή έκπληξη της La Liga να αγωνίζεται επίσης σήμερα εκτός έδρας με την Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές.

Ο Τσάβι ωστόσο πιστεύει ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είναι υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga και ισχυρίζεται ότι αυτή η θέση στηρίζεται στα big data.

«Κυριαρχήσαμε», δήλωσε ο Τσάβι μετά τη νίκη της Μπάρτσα στο Βίγκο. «Αλλά δυσκολευτήκαμε να δημιουργήσουμε στο τελευταίο τρίτο. Η Θέλτα δούλεψε τόσο σκληρά αμυντικά… Σήμερα ήταν δύσκολο. Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε ένα βήμα μπροστά και για τους τρεις βαθμούς, που είναι χρυσάφι. Μου έδωσαν μια στατιστική που έλεγε ότι, σύμφωνα με τα Big Data, θα ήμασταν πρώτοι [πηγαίνοντας] με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό