18.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση για το ματς στο Σαν Σεμπαστιάν

Ειδήσεις Ελλάδα

BIG GAMES BET

ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ
21.08.2022 | 14:00

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στο Σαν Σεμπαστιάν κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ ώστε να ρεφάρει τη γκέλα της πρεμιέρας κόντρα στη Ράγιο. Θετική η παράδοσή της, μπορεί να βοηθήσει για το 2.18 η οικοδέσποινα.

Η δεύτερη αγωνιστική στη La Liga συνεχίζεται και το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στο Σαν Σεμπαστιάν εκεί που η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα (23:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ). Από τις δυνατές έδρες στη λίγκα, αλλά όχι για την Μπαρτσελόνα που τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει μια άκρως θετική παράδοση στη Χώρα των Βάσκων.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση

Είχε εύκολο πέρασμα στο Μιραντίγια η Σοσιεδάδ και υπέταξε την Κάντιθ 1-0 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πιο εύκολο από όσο δείχνει το τελικό σκορ ήρθε το τρίποντο. Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών, τελείωσε το ματς με 2,64 xG έναντι 0,29 της αντιπάλου. Δεν έχει διαθέσιμο τον ηγέτη της Οϊαρθάμπαλ, εκτός και ο μπακ Ρίκο.

Η Μπαρτσελόνα την πάτησε κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο στο εντός έδρας ματς της πρώτης αγωνιστικής. Χωρίς γκολ έληξε το ματς με τους Καταλανούς να προβληματίζουν στο κομμάτι της άμυνας. 1,33 εναντίον 0,77 τα xG στο ματς. Τελείωσε το ματς και δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπουσκέτς στις καθυστερήσεις, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ακόμα ο Κουντέ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να αντιδράσει, η Σοσιεδάδ ήταν θετική κόντρα στην Κάντιθ, αλλά το αποψινό ματς είναι ακόμα πιο απαιτητικό και η απουσία του Οϊαρθάμπαλ ίσως φανεί περισσότερο, δημιουργούν φάσεις οι γηπεδούχοι. Δεν χάνει στα επτά τελευταία εκεί μέσα η Μπαρτσελόνα με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στο 2.18 το Χ2 & Goal/Goal, ειδικό στοίχημα που έχει επιβεβαιωθεί στα 5/7 τελευταία μεταξύ τους στο Σαν Σεμπαστιάν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.18), 23:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό