23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα: Περιμένει μεγάλη αποζημίωση από την FIFA ελέω… Γκάβι! []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε τους… φόβους της και ο Γκάβι υπέστη ολική ρήξη χιαστού! Το θέμα με τον τραυματισμό του έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων, με τους Καταλανούς πάντως να δικαιούνται μία μεγάλη χρηματική αποζημίωση.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» και ο Τσάβι είναι έξαλλοι με την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την χρησιμοποίηση του 19χρονου μέσου σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε αποφάσισε να πραγματοποιήσει εννέα αλλαγές στην αναμέτρηση απέναντι στη Γεωργία (19/11, 3-1), με τον Γκάβι να είναι ένας εκ των δύο που παρέμειναν στη σύνθεσή του, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Κύπρο (16/11).

Η «Mundo Deportivo» δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στο οποίο αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα δικαιούται αποζημίωση για τον τραυματισμό του παίκτη της εν υπηρεσία της Εθνικής του ομάδας και αυτό αναμένεται να ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ! Όπως επισημαίνουν οι κανονισμοί της FIFA, κάθε σύλλογος μπορεί να λάβει χρηματικό ποσό εάν ένας ποδοσφαιριστής της χτυπήσει στις υποχρεώσεις της χώρας του και απουσιάσει για παραπάνω από 28 ημέρες.

Φυσικά, αν οι φόβοι της Μπαρτσελόνα επαληθευτούν για ρήξη χιαστού, είναι δεδομένο πως το διάστημα απουσίας του θα είναι – σαφώς – μεγαλύτερο. Αν ο Γκάβι χάσει 6 μήνες το ποσό θα ανέβει γύρω στα 3 εκατ. ευρώ (20.800 ευρώ ανά ημέρα), ενώ αν μείνει εκτός για 8 μήνες τότε η αποζημίωση θα αγγίξει τα 4.5 εκατ. ευρώ! Κανένα ποσό, βέβαια, δεν θα καλύψει το κενό που θα αφήσει στον Τσάβι και την ομάδα του…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό