16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα: «Βουλιάζει» το Camp Nou και σπάει ρεκόρ προσέλευσης!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ενθουσιασμένοι με την Μπαρτσελόνα του Τσάβι οι φίλοι της ομάδας, φέτος έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης στο Καμπ Νου, με μεγάλη διαφορά μάλιστα από τις Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η αλήθεια είναι πως, αν εξαιρέσει κανείς τον πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League, οι φίλοι της Μπαρτσελόνα έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι και να γεμίζουν εβδομάδα παρά εβδομάδα το «σπίτι» τους. Η ομάδα του Τσάβι παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και στη La Liga έχει αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας της τάξης του +8 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι λοιπόν, δεν είναι τυχαίο πως οι οπαδοί της φέτος σπάνε ρεκόρ προσέλευσης, με το «Camp Nou», να έχει μια μέση προσέλευση που αγγίζει τις 82.825. Το ματς το οποίο παρακολούθησαν περισσότερα, πάνω από 92.000, άτομα από κοντά ήταν αυτό απέναντι στην Αλμερία, όταν ο Ζεράρ Πικέ είπε «αντίο» στην ομάδα της καρδιάς του.

Εντυπωσιακή είναι μάλιστα η τεράστια διαφορά προσέλευσης σε σχέση με τις δύο μεγαλύτερες αντιπάλους της, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο «Μπερναμπέου» κατά μέσο όρο ανά ματς το «παρών» δίνουν 56.991 θεατές, ενώ στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» 54.798.

🏟 UN CAMP NOU, DE RÈCORD

📌 Les millors dades del segle XXI

📌 Més públic que amb Guardiola o Luis Enrique

📌 L’estadi europeu amb més assistència de les grans lligueshttps://t.co/kfSCZqyEdZ

— Esport3 (@esport3) February 7, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό