17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπαράκ Ομπάμα: Αμερικανός δημοσιογράφος στάζει δηλητήριο – Τα ναρκωτικά και οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Δηλητήριο έσταξε για τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ο μέχρι πρότινος δημοσιογράφος του Fox News, Tucker Carlson, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όσους άκουγαν το podcast «Adam Carolla Show».

Ο Carlson επανέλαβε όσα είχε πει στο παρελθόν και ο Larry Sinclair, ο οποίος έχει φυλακιστεί για πλαστογραφία, απάτη και κλοπή: ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε κοκαΐνη και είχε σεξουαλικές σχέσεις με ομοφυλόφιλους. Και όλα αυτά, όπως υποστήριξε, τα κάλυψαν τα Μέσα Ενημέρωσης γιατί εκείνη την περίοδο ο Ομπάμα ετοιμαζόταν για τις προεδρικές εκλογές, χαρακτήριζοντάς τη στάση τους «απόπειρα πολιτικού καπελώματος».

«Κανείς δεν το ανέφερε γιατί το επιτελείο του Ομπάμα είχε ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους ότι όποιος μιλήσει, δεν θα έχει πρόσβαση στην εκστρατεία του» είπε ο Carlson, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Το 2008 έγινε σαφές ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε σεξ με άνδρες και κάπνιζε κρακ. Ένας τύπος εμφανίστηκε, ο Larry Sinclair, και είπε «θα υπογράψω ένορκη βεβαίωση» και το έκανε, «θα κάνω έναν ανιχνευτή ψεύδους» και το έκανε. Κάπνιζα κρακ με τον Μπαράκ Ομπάμα και έκανα σεξ μαζί του, αυτό ήταν προφανώς αλήθεια, είπε» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον Carlson ο Sinclair ισχυρίστηκε ότι ο πρώην πρόεδρος είχε άνδρα εραστή και ότι συνδέεται με τον θάνατό του, που τα έχει περιγράψει λεπτομερώς στο βιβλίο που εξέδωσε το 2009 με τίτλο «Barack Obama & Larry Sinclair: Κοκαΐνη, σεξ, ψέματα και φόνος;».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό