16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπήκε στην κούρσα για την απόκτηση του Γουίλσον, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
02.01.2024 | 13:25

PRINT SCREEN

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνάς του και ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του είναι ο Μπρούνο Γουίλσον της Βιζέλα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η “A Bola”.

Βρισκόμαστε στην έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ο Παναθηναϊκός, έχοντας πλέον τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του, βρίσκεται μέσα σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια.

Τα τουρκικά μίντια έχουν αναφέρει ήδη ονόματα από τη γειτονική χώρα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τους πράσινους, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει και η πορτογαλική αγορά που παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι άνθρωποι του τριφυλλιού.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε ακουστεί για πρώτη φορά το όνομα του Μπρούνο Γουίλσον και φαίνεται πως μόνο τυχαία δεν έγινε αυτό, με την “A Bola” να αποκαλύπτει πως ο 27χρονος Πορτογάλος στόπερ είναι στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της Σταντάρ Λιέγης.

Σημειώνεται πως ο Γουίλσον έχει αγωνιστεί φέτος σε 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την Βιζέλα και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Σπόρτινγκ, Μπράγκα, Τοντέλα και Τενερίφης, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2024.

Ο Γουίλσον σκοράρει με την Βιζέλα κόντρα στην Πάσος Φερέιρα

σχετικα αρθρα

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μορουτάν, γράφει τουρκικό μέσο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό