18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μπήκε ξανά σε τεχνητό κώμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύσκολες παραμένουν οι ώρες για τον γνωστό αθλητικογράφο, Μανώλη Μαυρομμάτη, και τη γυναίκα του, Ρένα Βενιέρη, με τους δυο τους να παραμένουν ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ζευγάρι παραμένει για 11η μέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στις 18 Φεβρουαρίου.

Οι γιατροί επιχείρησαν την περασμένη Τρίτη 27/2 να αποσωληνώσουν τον Μανώλη Μαυρομμάτη χωρίς, ωστόσο, κάποια επιτυχία. Η σταδιακή προσπάθεια αφύπνισης του δημοσιογράφου και πρώην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας διακόπηκε εξαιτίας έκτακτου ιατρικού προβλήματος. Ως εκ τούτου οι γιατροί τον συνέδεσαν και πάλι στην μηχανική υποστήριξη και θα προχωρήσουν σε νέα απόπειρα αφύπνισης, τις επόμενες μέρες.

Σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγος

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται και η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη Ρένα Βενιέρη, η οποία τις προηγούμενες ημέρες μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εγκαυμάτων σε ΜΕΘ. Η κ. Βενιέρη φέρει εξωτερικά εγκαύματα στο 40% του σώματός της, ενώ ο Μανώλης Μαυρομμάτης στο 18%.

Το ζευγάρι παρακολουθείται καθημερινά από τους γιατρούς και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους έχουν εισπνεύσει και οι δύο τεράστιες ποσότητες καπνού, τα οποία προκάλεσαν αναπνευστικά προβλήματα.

Το ζευγάρι εισήχθη στο νοσοκομείο στις 18/02 με το ΕΚΑΒ, μετά από απεγκλωβισμό τους από οικιακή πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι. Ο αθλητικογράφος και πρώην βουλευτής είχε θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άνω άκρου και τριχωτού κεφαλής, ενώ η σύζυγός του, 80 ετών, είχε θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα που αφορούν προσώπου, άνω και κάτω άκρων και κορμού, με μεγαλύτερη προσβολή της αριστερής πλευράς του σώματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό