22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπέκερ: Φέντερερ και Γουίλιαμς θα ευνοηθούν από οριστική διακοπή – Τένις

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πολύπειρος Γερμανός, ανέφερε μεταξύ άλλων πως αν αποφασιστεί να μην διεξαχθούν το Αμερικανικό Όπεν και το Roland Garros, η σεζόν είναι τελειωμένη.

Αναλυτικά όσα είπε: “Αν η φετινή σεζόν διακοπεί οριστικά, δεν νομίζω πως αυτό θα είναι άσχημο για τον Ρότζερ και την Σερίνα. Δεν θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο μέσα στο 2020 και ουσιαστικά θα… κερδίσουν από μια επιπλέον σεζόν στις καριέρες τους.

Ακόμη ένας τενίστας που ομολογώ ότι θα ευνοηθεί από όλο αυτό, είναι ο Άντι Μάρεϊ. Όσο περισσότερο χρόνο κερδίζει για να έρθει στα κατάλληλα επίπεδα φυσικής κατάστασης, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο.

Είναι η αλήθεια όμως, πως οι νεαροί αθλητές δεν επωφελούνται από όλο αυτό, διότι ουσιαστικά χάνουν μια σεζόν από την καριέρα τους και δεν κερδίζουν την απαραίτητη εμπειρία.

Οι νέοι θα θέλουν περισσότερο χρόνο για να επιστρέψουν στο καλό τους επίπεδο, σε σχέση με έμπειρους τενίστες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να παραμείνουν σε φόρμα.

Πάντως, για να μην λέμε πολλά λόγια από τώρα, δεν ξέρουμε αν διακοπεί όντως η σεζόν. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις των υπευθύνων του US Open και του Roland Garros.

Αν έχουμε κανονικά τουρνουά πριν το US Open, τότε μάλλον η χρονιά δεν είναι τελειωμένη. Αν όμως αποφασιστεί να μην γίνουν ούτε αυτά τα τουρνουά που προανέφερα, τότε δεν νομίζω να δούμε άλλο τένις μέχρι το τέλος του 2020″.

: Tennis24

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό