22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπάτλερ: «Το ΝΒΑ δεν…τρελαίνεται με τους Χιτ, δεν έχουμε τηλεοπτικά παιχνίδια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τζίμι Μπάτλερ έριξε… αιχμές για την αντιμετώπιση των Μαϊάμι Χιτ από το ίδιο το ΝΒΑ, αφού τα παιχνίδια της ομάδας σε εθνικό επίπεδο εμφανίζονται με το «σταγονόμετρο».

Οι Μαϊάμι Χιτ αποτελούν από τις ομάδες που έχουν τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου το τελευταίο διάστημα, έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους. Μέσα στα τέσσερα νικηφόρα αποτελέσματα που μετρούν σε ισάριθμα παιχνίδια, έχουν αναδείξει διαφορετικούς πρωταγωνιστές και μπαίνουν ξανά σε σωστή τροχιά.

Με αφορμή την συγκεκριμένη συνθήκη, ο Τζίμι Μπάτλερ σχολίασε κάτι που δεν εμφανίζεται συχνά από τους σταρ του πρωταθλήματος. Μιλώντας για το πώς λαμβάνει την άνοδο της ομάδας του, έριξε… πυρά στο ΝΒΑ λέγοντας πως οι Χιτ δεν έχουν την αντιμετώπιση που θα έπρεπε από τη Λίγκα, ξεκινώντας από την τηλεοπτική κάλυψη.

«Δεν αισθάνομαι ότι το ΝΒΑ… τρελαίνεται με τους Χιτ ούτως ή άλλως… Τουλάχιστον παίζουμε κάπου. Δεν έχουμε τηλεοπτικά παιχνίδια ή τίποτα τέτοιο» είπε ο Μπάτλερ.

Πέρα από τους αγώνες στο NBA TV που δεν είναι διαθέσιμοι στο ευρύ κοινό, οι Χιτ είχαν μόλις ένα παιχνίδι που μεταδόθηκε σε εθνικό δίκτυο (τον Οκτώβρη κόντρα στους Σέλτικς) και θα έχουν ακόμη ένα τον Γενάρη απέναντι στους Λέικερς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό