23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπάρμαν σέρβιρε τεκίλα με καυστική σόδα…επειδή δεν είχε αλάτι!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τσουχτερό πρόστιμο 120.000 λιρών (περίπου 140.000 ευρώ) επιβλήθηκε από τις αρχές σε μπαρ του Λονδίνου, καθώς μπάρμαν φαίνεται ότι έδωσε κατά λάθος στους πελάτες μαζί με τα σφηνάκια τεκίλας καυστική σόδα, νομίζοντάς ότι είναι αλάτι!

Μάλιστα από την κατάποση του συγκεκριμένου καθαριστικού υγρού τέσσερις πελάτες χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο.

Το νυχτερινό κέντρο Tiger Tiger στο Χέιμαρκετ στο κεντρικό Λονδίνο, όπου και συνέβη το περιστατικό παραδέχτηκε την ενοχή του.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τον Guardian το περιστατικό συνέβη στις 7 Δεκεμβρίου 2021, όταν μια ομάδα πελατών επισκέφθηκε τον χώρο και παρήγγειλε τέσσερα σφηνάκια τεκίλας, που συχνά σερβίρονται με αλάτι και λάιμ.

Ο μπάρμαν ετοίμασε τα ποτά αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν είχε αλάτι. Σε ένα σημείο πίσω από το μπαρ που δεν φωτιζόταν, χρησιμοποίησε ένα πλαστικό ποτήρι μίας χρήσης για να πάρει κάτι από ένα μεγάλο λευκό δοχείο που βρισκόταν σε ράφι. Όπως υποστήριξε ο ίδιος πίστευε ότι το δοχείο περιείχε αλάτι.

Οι πελάτες ήπιαν το σφηνάκι που συνοδευόταν (όπως νόμιζαν) από αλάτι, αλλά αμέσως αισθάνθηκαν αδιαθεσία. Όταν ο μπάρμπαν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θέλησε να δοκιμάσει και ο ίδιος. Αμέσως ένιωσε το κάψιμο σε στόμα και γλώσσα.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος βρήκαν ένα λευκό δοχείο με ετικέτα που έγραφε ότι είναι καυστική σόδα. Όπως διαπιστώθηκε, η ουσία είχε pH 13, γεγονός που την καθιστά έντονα αλκαλική, προκαλώντας έντονα συμπτώματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό