23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπάρκα: Οι σχέσεις της με Σκορδά, Γερμανού & Καινούργιου, η άδικη κριτική και γιατί μετανιώνει

Ειδήσεις Ελλάδα

 Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τη ζωή της αλλά και πώς βλέπει διάφορους τομείς της ζωής ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προσωπικά της… 

Η όμορφη παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τις υπόλοιπες παρουσιάστριες, κυρίως της πρωινής ζώνης, τονίζοντας ότι με τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχει συναντηθεί ενώ με τη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου, συχνά σχολιάζουν μεταξύ τους μέσω μηνυμάτων τις εκπομπές τους όμως όποτε συναντιούνται από κοντά λένε άλλα πράγματα. Επίσης, η Δανάη Μπάρκα τόνισε ότι με εκείνη που μιλάει περισσότερο είναι με τη Ναταλία Γερμανού μιλάνε πιο συχνά, σχολιάζοντας διάφορα μεταξύ τους.

Η Δανάη Μπάρκα επίσης μίλησε για τον χαρακτήρα της και για το πώς διαχειρίζεται τα συναισθήματά της στην εκπομπή της. Όπως είπε, υπάρχουν μέρες δύσκολες για τα προσωπικά της όμως, βγαίνει κανονικά στην εκπομπή γιατί δεν θέλει να προκαλεί τοξικότητα και σκέφτεται ότι είναι εκεί για να κάνει τον κόσμο να διασκεδάσει. Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο παρακάτω:

Επίσης, η παρουσιάστρια και ηθοποιός τόνισε ότι είναι δυνατή αλλά μόνο για τους υπόλοιπους όταν θέλει να τους υπερασπιστεί. «Μπορεί να φανώ δυνατή εκείνη την ώρα και μετά να μπω στο αμάξι και να κλάψω» παραδέχτηκε η Δανάη Μπάρκα ενώ τόνισε ότι «Η άδικη κριτική με έφτανε στα άκρα».

Η Δανάη Μπάρκα επίσης παραδέχτηκε ότι η οικογένειά της είναι τα πάντα για την ίδια. «Η οικογένειά μου με αγαπούσε όπως είμαι» είπε η παρουσιάστρια ενώ λίγο πριν είχε επισημάνει πως οι άνθρωποι από τη δουλειά της την κάνουν να περνάει πολύ καλά.

Όσο για τα προσωπικά της, η Δανάη Μπάρκα με πολύ χιούμορ παραδέχτηκε ότι έχει τον… μαγνήτη και δεν καταφέρνει να βρει έναν άνθρωπο που να ταιριάζει με τα δικά της «θέλω»…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό