16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπάρκα: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Μαρία Καβογιάννη και «λιώσαμε» με τα λόγια της: «Πόση τύχη νιώθω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αγαπημένεη παρουσιάστια, με ένα μακροσκελές κείμενο ευχήθηκε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα “χρόνια πολλά” στην Μαρία Καβογιάννη, που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της.

Η Δανάη Μπάρκα την λατρεύει και την νιώθει σαν δεύτερη μαμά της, κάτι που πηγάζει μέσα από την βαθιά φιλία που έχει με την μητέρα της όλα αυτά τα χρόνια. Η Μαρία Καβογιάννη είχε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 τα γενέθλιά της και η Δανάη Μπάρκα δεν μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που μας συγκινεί κάποιο από τα post της παρουσιάστριας, μιας και πάντα μιλά για τα αγαπημένα της πρόσωπα με πολύ αγάπη και θαυμασμό.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να έκανε και τώρα, μιας και η Δανάη δημοσίευσε μερικές κοινές τους φωτογραφίες, αλλά και βίντεο και μίλησε με τα πιο υπέροχα και διθυραμβικά σχόλια για την Μαρία Καβογιάννη, που όλα αυτά τα χρόνια κατέχει μια μοναδική θέση στην καρδιά της.

Η Δανάη Μπάρκα έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: “Μανουλα μου,Μαράκι μου,φιλενάδα μας,υπεροχη αγκαλιά μας ..να σε χαιρόμαστε & να σε χαίρομαι! Να μας μαθαίνεις τι σημαίνει τρέλα,φώς,ξεγνοιασιά,ταλέντο,παιδικότητα και αλλοπροσαλλοσύνη😂😂

Πόση τύχη νιώθω που όσο θυμάμαι τον εαυτό μου σε έχω στην ζωή μου. Πόση τύχη νιώθω που η μαμά μου ξέρω πως όταν μεγαλώσει θα έχει άλλη μια ίδια να περνάνε την ζωή τους και να ζουν στον κόσμο τους και να γλεντάνε. Πόση τύχη νιώθω που υπάρχεις γύρω μου και που όλες οι αναμνήσεις απ τις διακοπές μου είναι χρωματισμένες με σένα το Αντελάκι μου κι όλη την παρέα.

Δείτε το βίντεο:

Πόσα έχουμε ζησει,και πόσα ακόμα μας περιμένουν. Σε αγαπώ,σε θαυμάζω, σε ευχαριστώ και θα είμαι πάντα εδώ να μαζεύω τα πράγματα στις ανηφόρες όταν ανοίγει το πορτ παγκαζ του αυτοκίνητου σου. Θα είμαι πάντα εδώ όταν σε τρέχουν στα αστυνομικά τμήματα με την @vickystavropoulouofficial .

Θα είμαι πάντα εδώ όταν δένετε λάθος σκυλί στον κήπο και όχι το δικό μας @christos_chatzipanagiotis . Θα είμαι πάντα εδώ όταν χάνεις τα κλειδιά σου,την τσάντα σου,το αμάξι σου. Θα είμαι πάντα εδώ για ότι θες. Θα είμαι εκεί και στο όσκαρ! Σ’ αγαπάω! Να σε χαιρόμαστε ! ♥️”

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό