16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπάρκα: Απενεργοποίησε τα σχόλια στο instagram μετά τον ντόρο που έφερε το βίντεο με τον Τσαγκρίδη

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μία μεγάλη αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προέβη η Δανάη Μπάρκα μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί από το βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. 

Στις δύο τελευταίες αναρτήσεις της, η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα που έχουν οι ακόλουθοί της να κάνουν σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της, γεγονός που δείχνει ότι πιθανόν η Δανάη να έχει λάβει τα τελευταία 24ωρα άπειρα μηνύματα τα οποία προφανώς και θα σχολιάζουν το βίντεο στο οποίο η ίδια ανταλλάσσει τρυφερά και παθιασμένα φιλιά με τον γνωστό επιχειρηματία.

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε κατά την έξοδο του ζευγαριού προ ημερών από μακριά το οποίο φυσικά έγινε viral από τις τόσες προβολές.

Η Δανάη Μπάρκα πάντως, έχει επιλέξει να μην αναφέρεται στο θέμα δημόσια, ούτε βέβαια να μιλάει γι’ αυτό ή να δίνει απαντήσεις για την προσωπική της ζωή, παρ’ όλο που είναι πολλοί εκείνοι που επιμένουν να μάθουν λεπτομέρειες γι’ αυτή τη σχέση.

Σήμερα το πρωί πάντως (26/02) η όμορφη παρουσιάστρια αρκέστηκε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της πως δεν είναι διατεθειμένη να ανοίξει έναν φαύλο κύκλο απαντήσεων, ξεκαθαρίζοντας την πρόθεσή της να μην αναφερθεί δημόσια στην προσωπική της ζωή και τι πραγματικά συμβαίνει.

Δείτε παρακάτω το περιβόητο βίντεο με τα φιλιά Μπάρκα-Τσαγκρίδη:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό