27.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Μπάιντεν κατά Τραμπ με φωνή Ντε Νίρο []

Ειδήσεις Ελλάδα

«Από τα μεταμεσονύκτια tweets και το να ‘πίνετε χλωρίνη‘, έως τα δακρυγόνα κατά πολιτών, ξέραμε ότι ο Τραμπ ήταν εκτός ελέγχου όταν ήταν πρόεδρος. Μετά έχασε τις εκλογές του 2020 και ξέφυγε».

Εντάξει, στα αγγλικά ακούγεται καλύτερο γιατί ξεκινά με μία ρίμα (from midnight tweets to drinking bleach) αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι τόσο το τι λέει το μήνυμα όσο το ποιος ακούγεται να τα λέει.

Ο λόγος για το τελευταίο προεκλογικό σποτ του επιτελείου Μπάιντεν κατά του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο αποκτά άλλη διάσταση καθώς η φωνή του αφηγητή δεν είναι άλλη από αυτήν του Ρόμπερτ ντε Νίρο.

«Τώρα βάζει υποψηφιότητα ξανά, κι αυτή τη φορά απειλεί να γίνει δικτάτορας και να καταργήσει το Σύνταγμα», συνεχίζει ο ηθοποιός.

@couriernewsroomRobert De Niro lends his voice to the Biden campaign for a new campaign ad hitting Donald Trump.♬ original sound – COURIER

Το κλιπ περιλαμβάνει και ένα απόσπασμα από παλαιότερη δήλωση Τραμπ: «Εάν δεν επανεκλεγώ θα γίνει αιματοχυσία», η οποία πάντως είχε γίνει σε άλλο νοηματικό πλαίσιο, άσχετο με τα γεγονότα της εισβολής στο Καπιτώλιο.

Σε κάθε περίπτωση ο Ντε Νίρο καταλήγει: «Ο Τραμπ θέλει εκδίκηση και δεν θα τον σταματήσει τίποτα να την πάρει».

Το σποτ ολοκληρώνεται με τη φωνή του Τζο Μπάιντεν να λέει:

«Είμαι ο Τζο Μπάιντεν και εγκρίνω αυτό το μήνυμα».

Μελετώντας «κακούς»

Εδώ και πολλά χρόνια ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανήκει στους πλέον σφοδρούς επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ.

Πριν από έναν χρόνο, προειδοποιούσε «ότι πρέπει να «πάρουμε πολύ σοβαρά» αυτόν τον κίνδυνο.

«Έχω δαπανήσει πολύ χρόνο μελετώντας «κακούς». Έχω εξετάσει τα χαρακτηριστικά τους, τους τρόπους τους, την απόλυτη κοινοτοπία της σκληρότητάς τους. Κι όμως, υπάρχει κάτι διαφορετικό στον Ντόναλντ Τραμπ. Όταν τον κοιτάζω, δεν βλέπω έναν κακό άνθρωπο. Ειλικρινά. Βλέπω έναν σατανικό άνθρωπο», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Αυτός ο τύπος προσπαθεί να είναι γκάνγκστερ, αλλά δεν μπορεί να το υποστηρίξει… είναι ένας επίδοξος σκληρός τύπος χωρίς ηθική. Καμία αίσθηση του σωστού ή του λάθους. Κανένα ενδιαφέρον για οποιονδήποτε πέρα από τον εαυτό του», είχε πει μεταξύ άλλων ο ντε Νίρο και προσέθετε:

«Ζήσαμε με την κραυγαλέα συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ κάθε ημέρα σε εθνικό επίπεδο και υποφέραμε καθώς είδαμε τους γείτονές μας σε σακούλες για πτώματα. [σσ: αναφέρεται στις απόψεις Τραμπ για τα εμβόλια και τον κορωνοϊό). Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι θα προστάτευε αυτή τη χώρα, την έθεσε σε κίνδυνο, εξαιτίας της απερισκεψίας και της παρορμητικότητάς του. Ήταν σαν ένας κακοποιητικός πατέρας που κάνει κουμάντο στην οικογένειά του με τον φόβο και τη βίαιη συμπεριφορά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό