16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Μου πρότεινε να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ήταν όπως είναι τώρα τα ζευγάρια που χωρίζουν ή κάποιοι γονείς, οι οποίοι υιοθετούν ένα παιδί και το μοιράζονται στη ζωή τους»

Στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο οποίος αποκάλυψε, ότι κοπέλα του έχει ζητήσει να κάνουν έναν παιδί εξ’ αποστάσεως και εξομολογήθηκε, πως δεν του έχει λείψει πολύ, που δεν έχει αποκτήσει ένα παιδί.

«Μου το έχει προτείνει περισσότερο κοπέλα, να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως, παρά εγώ. Ήταν όπως είναι τώρα τα ζευγάρια που χωρίζουν ή κάποιοι γονείς, οι οποίοι υιοθετούν ένα παιδί και το μοιράζονται στη ζωή τους. Εφικτό είναι, γιατί όλη η Ευρώπη, η Αμερική, η Δύση μας επηρεάζει και μας κατευθύνει, το κάνει αυτό. Τώρα το βλέπω στην πράξη, γιατί ο κουμπάρος και τα βαφτιστίρια μου έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με εμένα, που αντιλαμβάνομαι τι είναι να είσαι γονέας, τι σημαίνει να είναι παιδί και να μεγαλώνει σε μία οικογένεια, τι προβλήματα υπάρχουν, όταν δεν υπάρχει ένας από τους γονείς και σέβομαι και εκτιμώ, ότι κι ο ένας κι ο άλλος πρέπει να είναι πολύ δοτικός και τα δύο φύλα απέναντι στο παιδί» είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Ερωτηθείς αν του έχει λείψει, που δεν έχει παιδί, ο ηθοποιός απάντησε: «Ελάχιστες φορές». «Είμαι πολύ πρακτικός. Αν δεν ξυπνήσω να ονειρευτώ κάτι και στον ύπνο μου, δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει» παραδέχθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό