16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

‘Μου κάνεις πλάκα; Δεν μπορούσες να περιμένεις μέχρι τον Δεκέμβριο;’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
15.09.2023 | 14:51

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ερώτηση για το μέλλον του Σαλάχ και για το αν θα επιστρέψουν οι Σαουδάραβες τον Ιανουάριο απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο.

Η Αλ Ιτιχάντ πίεσε ασφυκτικά τη Λίβερπουλ για να κάνει δικό της τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία προσέφερε πάνω από 230 εκατομμύρια ευρώ στους Reds, οι οποίοι όμως ήταν αμετακίνητοι από την αρχική τους απόφαση: “Δεν τον πουλάμε”.

Οι Σαουδάραβες δεν αποκλείεται να επανέλθουν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ανάλογη ερώτηση έγινε στον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος απάντησε πως δεν ανησυχεί, αλλά με ιδιαίτερο τρόπο: “Μου κάνεις πλάκα έτσι; Μία εβδομάδα αφού έκλεισε το παράθυρο με ρωτάς για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τον Δεκέμβριο για να με ρωτήσεις. Δεν ανησυχώ γι’ αυτό και δεν ήμουν μέχρι που άνοιξε την πληγή ξανά. Όχι, δεν ανησυχώ” ανέφερε συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στον Τζόρνταν Χέντερσον: “Ο Χέντο είπε την αλήθεια. Έτσι, ήταν. Είχαμε συζητήσεις, τού είπα ότι τον θέλω, αλλά μιλούσαμε για το γεγονός ότι δεν θα έπαιζε συχνά.

Δεν μπορώ να πω σε έναν παίκτη ότι θα παίζει σε 50 παιχνίδια, γιατί δεν το ξέρω. Στο μυαλό και τα αυτιά του Χέντερσον νόμιζε πως δεν τον ήθελα. Εάν έλεγα πως ο Χέντο θα ήταν ο βασικός μου, θα έμενε, αλλά δεν μπορούσα να το πω”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό