20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Μου ήρθε ένα μήνυμα ότι θα πάει στο πρωινό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια τηλεοπτική είδηση – “βόμβα” επιβεβαίωσε η Φαίη Σκορδά την Πέμπτη το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της εκπομπής της μέσω ενός sms που έλαβε στο κινητό της. 

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που συζητούσε με τους συνεργάτες της για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη την επόμενη σεζόν, διάβασε το μήνυμα που δέχτηκε στον «αέρα»: «Δέχτηκα ένα μήνυμα από τον Μπακάλογλου- θα το πω- ότι θα πάει το πρωί η Ελένη. Πολλά φιλάκια Χρήστο μου. Θέλουμε καριόκες από το ζαχαροπλαστείο σου» είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

Το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού ρεπορτάζ έχει εστιάσει στην Ελένη Μενεγάκη και τις επιλογές που θα κάνει για την επόμενη τηλεόπτική σεζόν αφού το συμβόλαιο της με το Mega, τελειώνει στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη δεν αποκλείεται να κάνει μεγάλη έκπληξη στους τηλεθεατές αλλάζοντας ώρα προβολής της εκπομπής. Οι τελευταίες πληροφορίες, την θέλουν να αναλαμβάνει τη ζώνη 09:00 – 12:00, ή 10:00 – 13:00, αφού η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρώσει φέτος τον κύκλο της. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό