20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Μου έκοψε τούφα από τα μαλλιά, άρχισε να γελάει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με θύμα μια νεαρή κοπέλα, όταν άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε κόβοντας με λεπίδι τούφα από τα μαλλιά της.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης και μάλιστα σε ώρα αιχμής. Το νεαρό κορίτσι βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από το μετρό στον Νέο Κόσμο, όταν ξαφνικά ένιωσε πίσω της μία ανδρική φιγούρα. 

Ο άγνωστος άνδρας κρατούσε στα χέρια του ένα λεπίδι, με το οποίο έκοψε τούφα από τα μαλλιά της νεαρής, χωρίς ωστόσο να την απειλήσει η να κλέψει κάτι από τα προσωπικά της αντικείμενα. Μάλιστα ως προς το βλέμμα και το ύφος του δράστη η κοπέλα ανέφερε ότι έμοιαζε σαν χαμένος, ότι δεν είχε καμία επίγνωση του τι έκανε.

«Μου έκοψε την τούφα από τα μαλλιά και μου την πέταξε μπροστά μου και άρχισε να γελάει και να με κοροϊδεύει. Εγώ εντάξει τα έχασα εκείνη την ώρα προφανώς, ούτε φωτογραφία κατάφερα, δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη την ώρα», ανέφερε η καταγγέλουσα.

«Απλά σάστισα, τον κοίταγα, είχα κανονίσει ραντεβού σε ένα μαγαζί απέναντι οπότε πήγα και έκατσα εκεί γιατί από τη σύγχυση άρχισα να ζαλίζομαι και στην πορεία εκείνος πήγε σε ένα κατάστημα δίπλα και έδειξε τα γεννητικά του όργανα» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «η αλήθεια είναι ότι είναι σίγουρα τρελός. Και γενικά το βλέμμα του και το ύφος του ήταν εντελώς χαμένου ανθρώπου ότι «δεν ξέρω τι μου γίνεται».

Μετά από το πρώτο σοκ, το κορίτσι πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής να καταγγείλει το περιστατικό. Έδωσε μία λεπτομερή περιγραφή του δράστη, στην προσπάθειά της να προστατεύσει κι άλλους από ανάλογες επιθέσεις. 

Σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για έναν ψηλό άνδρα Αφρικανικής καταγωγής, αδύνατο με μαλλιά ράστα που κυκλοφορεί με ένα μαύρο backpack.

Για την επίθεση γίνεται έρευνα, με τις Αρχές να συλλέγουν πληροφορίες ώστε να βρεθούν σύντομα στα ίχνη του δράστη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό