15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μουσικές Αγάπης: Η συνάντηση του Λευτέρη Πετρούνια με τη Δήμητρα Γαλάνη – Γενικά

Ειδήσεις Ελλάδα

“Είστε η αγαπημένη της μητέρας μου” είπε ο Έλληνας ολυμπιονίκης στη Δήμητρα Γαλάνη, που τον άκουγε με ευλάβεια και εξηγούσε πόσο σημαντική είναι η συσπείρωση όλων σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύει η ανθρωπότητα. Και οι δύο συμμετείχαν σε αυτό το ιδιαίτερο challenge, από το οποίο θα συγκεντρωθεί ένα ποσό για την υποστήριξη του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού.

“Ξεπερνάει κάθε φορά τον εαυτό του ο Λευτερης Πετρούνιας. Το συγκεκριμένο πρόσωπο για μένα είναι απο τα πιο καθαρα πλασματα που εχουν περασει απο τον χώρο του αθλητισμού”, τόνισε η κ. Γαλάνη μετά το τραγούδι της.

Αναφερόμενη στο θέμα του κορονοϊού είπε χαρακτηριστικά: “Όλα γίνονται από εμάς τους ίδιους. Από έναν λαό που μπόρεσε να πειθαρχήσει. Όταν είναι σοβαρά τα πράγματα πειθάρχησε και έδωσε το δικαίωμα στην όποια κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της”.

“Θα ηθελα να μπορω να σου τραγουδάω πάντα”, είπε με συγκίνηση.

Στη συνέχεια, η μουσικός άσκησε κριτική στο κράτος και την έλλειψη στήριξης στον χώρο του αθλητισμού: “Αυτή τη στιγμή υποφέρουν όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού. Πρέπει οπωδήποτε να μεριμνήσει το κράτος για αυτούς. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρου τι τους ξημερώνει. Πρέπει να τους έχει στο νου του το κράτος”.

“Μακάρι να μαζευτούν χρήματα για να λέμε οτι βάλαμε το πετραδάκι μας, ευχαριστώντας βέβαια τους ήρωες μας τους γιατρούς και τους επιστήμονες που κρεμώμαστε απο τα χέρια τους”, είπε.

“Η αλληλεγγύη παίζει τεράστιο ρόλο στον λαό μας έχουμε δύναμη, είμαστε ανθεκτικοί σαν όλα τα είδη προς εξαφάνιση αυτό μας κάνει και κάνουμε Πετρούνιες ανθρώπους που τους θαυμάζει όλος ο κόσμος είμαστε λαός με τεράστια ιστορία και πιέζεται λανθασμένα μέσα από την παγκοσμιοποίηση αλλά κρατάει την ταυτότητά του στα δύσκολα γινόμαστε ένα”.

“Η Ιταλία μας έδωσε το παράδειγμα και μας έκανε να μαζευτούμε σαν λαός ο κόσμος στην Ελλάδα. Έχουμε δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα σε απλά καθημερινά πράγματα ζούμε μια αιώνια εφηβεία αλλά στα δύσκολα ενωνόμαστε και στο τέλος της διαδρομής η γη θα συνεχίσει να γυρίζει και ο ιός θα έχει καταφέρει κοινωνικά να μας ενώσει, όχι να μας χωρίσε.η γη θα μας εξαφανίσει αν δεν τη σεβαστούμε εμείς οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε σαν πλάσματα ενός ενιαίου συστήματος με σεβασμό και ευγένεια”, κατέληξε συγκινημένη.

* Στήριξε και εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό