20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μουντομπάσκετ, Λιθουανία: Η 12άδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οριστικοποιήθηκε η 12άδα της εθνικής Λιθουανίας που θα πάρει μέρος στο φετινό Μουντομπάσκετ.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Λιθουανίας με την Φινλανδία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός προχώρησε στο τελευταίο «κόψιμο» διαμορφώνοντας την τελική 12άδα για το Μουντμπάσκετ.

Συγκεκριμένα ο Κάζις Μακσβίτις «αποχαιρέτησε» τον Αζουόλις Τουμπέλις, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα two way συμβόλαιο με τους Φιλαντέλφια Σίξερς.

Όπερ και σημαίνει ότι οριστικοποιήθηκε η τελική 12άδα της εθνικής Λιθουανίας ενόψει της συμμετοχής της στο Μουντομπάσκετ και δη στην Δ’ όμιλο μαζί με το Μαυροβούνιο, το Μεξικό και την Αίγυπτο. Φυσικά δεσπόζει η παρουσία του Γιόνας Βαλαντσιούνας, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε και το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Η 12άδα της Λιθουανίας

Μαργκίρις Νορμάντας (Ρίτας)Τάντας Σεντεκέρσκις (Μπασκόνια)Ίγκνας Μπραζντέικις (Ζάλγκιρις)Γκαμπριέλιους Μαλντούνας (Λιετκάμπελις)Ρόκας Γιοκουμπάιτις (Μπαρτσελόνα)Γιόνας Βαλαντσιούνας (Νιου Όρλεανς Πέλικανς)Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (ΑΕΚ)Ντονάτας Μοτιεγιούνας (Μονακό)Εϊμάντας Μπέντζιους (Σάσαρι)Βαϊντας Καρινιάουσκας (Μαζεϊκιάι)Τόμας Ντίμσα (Ζάλγκιρις)Ντεϊβίντας Σιρβίντις (Λιετκάμπελις)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό