21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μουντιάλ 2022: Ήθελε να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Λούκας Ερναντέζ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μουντιάλ 2022: Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Λούκας Ερναντέζ τον έκανε να σκέφτεται να βάλει τέλος στην καριέρα του ενώ είναι μόλις 26 ετών.

Η ψυχολογία είναι το παν στο ποδόσφαιρο. Ο Λούκας Ερναντέζ προετοιμαζόταν για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν βασικός στην πρεμιέρα της Γαλλίας κόντρα στην Αυστραλία κι εκεί έγινε η ζημιά. Ο άσος των «τρικολόρ» υπέστη ρήξη χιαστού. Έτσι χάνει όχι μόνο το Μουντιάλ αλλά το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου έγινε ψυχολογικό ράκος μετά απ’ αυτή την ατυχία του. Οι πάντες προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και να τον κάνουν να καταλάβει πως είναι μόλις 26 ετών και η αναποδιά που του έτυχε θα την αφήσει στο παρελθόν. Όμως έδειχνε και ήταν απίστευτα επηρεασμένος.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η «Equipe», άρχισε να σκέφτεται να ανακοινώσει πως θα βάλει τέλος στην καριέρα του μετά τον συγκεκριμένο τραυματισμό. Προφανώς και όλοι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και να τον μεταπείσουν. Τελικά ο άνθρωπος που τον έκανε να αλλάξει αυτές τις σκέψεις και να ηρεμήσει, ήταν η μητέρα του. Μια συνομιλία μαζί της τον κάλμαρε και ήδη σκέφτεται το διάστημα της αποθεραπείας του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό