18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μουζουράκης – Κόζαρη: Η σπάνια έξοδος και όλες οι κοινές τους φωτογραφίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη λίγο πριν η κόρη τους γίνει 7 μηνών δεν ξεχνούν να βρίσκουν τρόπο για να αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλο.

Ο Πάνος Μουζουράκης από τον περασμένο Σεπτέμβριο – και συγκεκριμένα από τις 14 του μήνα εκείνου – πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο την κόρη τους. Ο performer μάλιστα, ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού δίπλα στη φαρμακοποιό, ενώ λίγες μέρες μετά την άφιξη της κόρης τους, μην μπορώντας να κρύψει την χαρά του για το νέο μέλος στην οικογένειά τους, δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία της, ευχαριστώντας το ιατρικό προσωπικό αλλά και τη σύζυγό τους για το «δώρο» αυτό που του έκαναν.

Το μήνυμα της Μαριλού Κόζαρη στον Μουζουράκη έδειξε πόσο τον αγαπάει και πόσο τον θαυμάζει

Μπορεί οι δυο τους να προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους στη νέα τους καθημερινότητα τους τελευταίους μήνες, παρ’ όλα αυτά όποτε το επιτρέπει το πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις τους δεν αμελούν να περνούν και χρόνο μαζί ως ζευγάρι.

Η νέα κοινή έξοδος του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της 30ης Μαρτίου οι δυο τους βρέθηκαν σε πάρτι γενεθλίων που ήταν καλεσμένοι. Μάλιστα, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Μαριλού Κόζαρη επέλεξε ένα total black outfit με μαύρο φόρεμα με διαφάνειες και κεντήματα με λουλούδια. Το look της ολοκλήρωναν ένα ζευγάρι μαύρες ψιλοτάκουνες γόβες, ενώ για να δώσει ένα coolness στην εμφάνισή της επέλεξε να φορέσει από πάνω μια δερμάτινη μαύρη καπαρντίνα – ιδανική επιλογή για τις πιο ζεστές βραδιές της άνοιξης.

Χριστίνα Μπόμπα: Η δερμάτινη καμπαρντίνα της είναι το fashion item του μήνα -3 επιλογές για σένα

: NDP Photo Agency

: NDP Photo Agency

: NDP Photo Agency

Από την άλλη, ο Πάνος Μουζουράκης φόρεσε ένα κλασσικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο.

Όλες οι σπάνιες κοινές φωτογραφίες τους

Η αλήθεια είναι πως ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και δεν θα βρεις κοινές τους φωτογραφίες στα social media τους. Παρ’ όλα αυτά, στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις όλες τις κοινές τους φωτογραφίες, από τον γάμο τους αλλά και τις διάφορες εξόδους τους.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου – η οποία είναι και κολλητή φίλη της Μαριλού Κόζαρη – ο Πάνος Μουζουράκης παραδέχτηκε πως πέτυχε το «λαχείο».

«Αν είχα συναντήσει αυτό το άτομο, αυτή την υπέροχη φίλη σου 10 χρόνια πριν, δεν ξέρω αν θα ήμουν αρκετά ώριμος να δω και να καταλάβω το φως και όλο αυτό που με έκανε να αισθανθώ πλήρης και ευτυχισμένος και έτοιμος για αυτή τη μετάβαση. Στη δική μου περίπτωση πέτυχα λαχείο» είχε πει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως οι ώρες που περνάει με την κόρη του λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν είναι πάντα αρκετές – φροντίζει όμως να είναι ποιοτικές – ενώ εξομολογήθηκε πως ερωτεύεται συνέχεια τη Μαριλού Κόζαρη.

«Οι ώρες που τη βλέπω είναι ουσιαστικές, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης, για να προσθέσει «Η Μαριλού είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα άφηνα να μεγαλώσει το παιδί μου, αν πάθαινα κάτι. Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση…Δεν ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα, αλλά τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια. Υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό