21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μοτοσυκλέτα και Leasing – το επόμενο βήμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εταιρεία Andeli προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες χρονομίσθωσης μοτοσυκλετών και scooter κάθε κυβισμού, καλύπτοντας όλες τις εταιρικές και ιδιωτικές ανάγκες. Τα μηχανοκίνητα δίκυκλα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι οποιουδήποτε άλλου μέσου μετακίνησης, ειδικά του αυτοκινήτου. Καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο, βρίσκουν πολύ πιο εύκολα χώρο για στάθμευση, απαιτούν ιδιαίτερα χαμηλό κόστος συντήρησης και συνολικά μας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, μειώνοντας σημαντικά και το άγχος του οδηγού για το αν θα φτάσει έγκαιρα στον προρισμό του. Και από τη στιγμή που, πρώτη διδάξασα στην Ελλάδα, η εταιρεία Andeli δραστηριοποιείται στον τομέα της μακροχρόνιας μίσθωσης (Leasing), φαντάζουν σαν η ιδανική λύση για την καθημερινή μας μετακίνηση, είτε αυτή γίνεται για τη δουλειά, είτε για την αναψυχή μας.   

H χρονομίσθωση είναι η απολύτως κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες, επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες που θέλουν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν τις μοτοσυκλέτες τους χωρίς να δεσμεύσουν πολύτιμο κεφάλαιο ή να επιβαρυνθούν με υποχρεώσεις δανεισμού. Στην Andeli μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματα χρονομίσθωσης που απευθύνονται σε εσάς και να εκμεταλλευτείτε άμεσα όλα τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: 

Απόκτηση μοτοσυκλέτας ή Scooter Honda της αρεσκείας σας

Οδηγείτε πάντα τα πιο τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα της αγοράς

Επιλέγετε εσείς τον εξοπλισμό που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες: βαλίτσες, κάγκελα, φάρους ασφαλείας, συναγερμό, ειδικούς χρωματισμούς κ.α.

Δωρεάν συντήρηση της μοτοσυκλέτας σας σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία ανά την Ελλάδα

Χρήση γνήσιων ανταλλακτικών της Honda

Απαλλαγή κόστους διαχείρισης της μοτοσυκλέτας

Εξοικονόμηση χρόνου, χώρου και χρήματος

Απαλλαγή από την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

5 χρόνια εγγύηση

24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης

24ωρη κάλυψη Οδικής Βοήθειας

Ευελιξία σε αναπροσαρμογή προγράμματος

Δωρεάν αλλαγή ελαστικών κάθε 15.000χλμ ή δύο χρόνια (όποιο έρθει πρώτο)

Όχημα αντικατάστασης

Δωρεάν κράνος οδηγού

Πλήρες πακέτο ασφάλισης το οποίο περιλαμβάνει υποχρεωτική αστική ευθύνη, ασφάλεια ολικής κλοπής, επιλογή μικτής ασφάλισης, νομική προστασία και επέκταση εγγύησης για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό