16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μονόδρομος η νίκη με Μακάμπι, με τον κόσμο για το 2-0

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε με 93-88 του Περιστερίου σε ένα απολαυστικό παιχνίδι και ετοιμάζεται για τις δύο σπουδαίες αναμετρήσεις που έπονται στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα play-off της Euroleague.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, το «τριφύλλι» γνωρίζει τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνει ώστε να επιστρέψει σε Final Four, με το μονοπάτι ως τον τελικό να έχει γνωστοποιηθεί και θα κοιτάξει να κάνει το 2/2, όπως μας είπε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στο flash.gr και στη Μαρία Χάρδα, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με το Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στο flash.gr:Ποια είναι τα στοιχεία που θεωρείς ότι βοήθησαν την ομάδα σου να κερδίσει τον αγώνα;«Δεν ξεκινήσαμε έτσι όπως το θέλαμε. Το Περιστέρι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αυτό το μαρτυρά και το γεγονός ότι δεν πέρασε τυχαία στο Final Four του Champions League. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, και θα τους ευχηθώ να κατακτήσουν και τον τίτλο. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχθήκαμε πολλούς πόντους στην άμυνα, αλλά θεωρώ ότι το επίπεδό μας είναι δύο επίπεδα πιο πάνω από το Περιστέρι, βγάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, βγάλαμε ενέργεια κι έτσι ήρθε και το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ποιος αντίπαλος παίκτης σε δυσκόλεψε περισσότερο στο παρκέ και γιατί;«Το Περιστέρι έχει τρία πολύ καλά γκαρντ, τους Ράγκλαντ, Μήτρου-Λονγκ και Ζερμέιν Λοβ, οι οποίοι είναι τρεις πολύ ταλαντούχοι χειριστές και σκόρερ. Βέβαια, θεωρώ ότι ο Ράγκλαντ ήταν ο πιο δύσκολος παίκτης όχι μόνο για μένα αλλά και για όλη την άμυνά μας που ήταν στραμμένη πάνω του γιατί με τη δημιουργία του και τα pick and roll, κρατά κατ’ αυτό τον τρόπο το 80% της ομάδας».

Ακολουθεί ένας πολύ σημαντικός αγώνας απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πιστεύεις ότι η αυτή η νίκη σας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για τα playoffs της Euroleague;«Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε γιατί πήραμε την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας για τα playoff και τους τελικούς αργότερα. Ναι, θεωρώ ότι μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο, θα πάρουμε το ρεπό μας αύριο (20/04), από την Κυριακή θα μπούμε σε ρυθμούς Euroleague και ξεκινά μία πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα με δύο παιχνίδια στην έδρα μας στα οποία είναι μονόδρομος η νίκη. Πιστεύω ο κόσμος θα είναι εδώ για να μας στηρίξει και να κάνουμε το 2-0».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό