20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μοιρασιά στο «Αθ. Διάκος» για Λαμία και Βόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Λαμία και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο «Αθανάσιος Διάκος», στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν δύο φορές στο «Αθανάσιος Διάκος» και είχαν άλλα τόσα δοκάρια, αλλά οι Θεσσαλοί δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι και δικαιώθηκαν κατακτώντας ένα βαθμό.

Το σκορ άνοιξε στο 10΄, όταν ο Νοκέρ έχασε την μπάλα κι ο Ντε Βινσέντι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή «έγραψε» το 1-0, κι ενώ στο μόλις στο 2ο λεπτό η κεφαλιά του Σλίβκα από φάοιυλ του Ντε Βινσέντι είχε καταλήξει στο αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων, που εν τω μεταξύ είχαν γλιτώσει σε δυο περιπτώσεις από το 0-2, ήρθε στο 38΄ με εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Φερνάντες.  σοβαρό τραυματισμό.

Οι Βολιώτες δεν χάρηκαν για πολύ ωστόσο, αφού στο επόμενο λεπτό ξαναβρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ. Στο 39΄ ο Σιμόν γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Νούνιες με προβολή έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο συγκρότημα του Τζανλούκα Φέστα.

Η ομάδα της Μαγνησίας ισοφάρισε στο 56΄ με νέο εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, αυτή τη φορά με τον Μπαριέντος, για να σταθεί εκ νέου άτυχη η Λαμία στο 60΄, όταν μετά την προσπάθεια του Τσιλούλη κι αφού η μπάλα βρήκε στον Τσοκάνη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και το 2-2 έμεινε ως το τέλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό