17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μοιρασιά στους «Ζωσιμάδες» για ΠΑΣ και Βόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία με 1-1 στους «Ζωσιμάδες» για τη 10η αγωνιστική.

Η ομάδα της Ηπείρου συμπλήρωσε εννέα συνεχή παιχνίδια μετά το 3-0 την πρώτη αγωνιστική επί της Κηφισιάς, με αξιοσημείωτη την αδυναμία του να κρατήσει το αποτέλεσμα στα παιχνίδια που προηγείται.

Ένα σουτ του Σόρια στο 17΄ από πλάγια που έφυγε άουτ και η απόκρουση του Παπαδόπουλου στο 28΄ σε απευθείας φάουλ του Κόντε, ήταν οι μοναδικές επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησε ο ΠΑΣ στο α΄ ημίχρονο.

Τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 50΄, όταν από σέντρα του Σόρια από δεξιά ο Κιάκος με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Ο Βόλος αντέδρασε και στο 73΄ ισοφάρισε με τον Κόμπα από σέντρα του Λούνα.

Με τη σέντρα ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ευκαιρία να ξαναπάρει προβάδισμα, με τον Κόντε όμως να κάνει κάκιστο τελείωμα από σέντρα του Ροσέρο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν το νικητήριο γκολ και το «άγγιξαν» στις καθυστερήσεις, πρώτα με σουτ του Λεό Μπατίστ που έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος και στη συνέχεια με σουτ του Καραχάλιου που έφυγε ψηλά άουτ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό