24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μοιρασιά στη Λαμία για Κηφισιά και ΟΦΗ

Ειδήσεις Ελλάδα

Κηφισιά και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στη… Λαμία με τυπικά γηπεδούχο την αθηναϊκή ομάδα των βορείων προαστίων, η οποία τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ιπαλίμπο στο 36΄, με (απευθείας) κόκκινη κάρτα.

Οι Ηρακλειώτες δεν κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν το σημαντικό πλεονέκτημα που αποκόμισαν από την απόφαση του διαιτητή Βεργέτη, ενώ σπατάλησαν και την ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους τρεις βαθμούς χάνοντας πέναλτι στο 88΄ με τον Φελίπε.

Η φάση που «σημάδεψε» το παιχνίδι συνέβη στο 36ο λεπτό, ο Τζακ Ιπαλίμπο είδε κόκκινη κάρτα για αντικανονικό σταμάτημα του Λάρσον, τον οποίο βρήκε με το πόδι.

Ο Βεργέτης κλήθηκε από τον VAR για επανεξέταση της φάσης στο βίντεο αλλά δεν άλλαξε την αρχική απόφασή του. Παρά το πλεονέκτημα της υπεραριθμίας, αν εξαιρεθεί μια άστοχη κεφαλιά του Ντίκο στο 54΄ ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να απειλήσει την καλά οργανωμένη Κηφισιά.

Στο 86΄ οι Κρήτες κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Βούρος πέρασε κάθετη πάσα στον Φελίπε και ο Μποτία τον ανέτρεψε. Πέναλτι με εκτελεστή τον ίδιο παίκτη που κέρδισε την παράβαση, όμως ο Αναγνωστόπουλος μάντεψε την πρόθεση του αντίπαλου, έπεσε στη δεξιά γωνία του και χάρισε έναν βαθμό στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό