18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μοιρασιά στην Τρίπολη για Αστέρα και ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέο «μπλόκο» έστησε σήμερα στην Τρίπολη ο Αστέρας στον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο «Δικέφαλος» παρέμεινε στην τρίτη θέση, αλλά μαζί με την ΑΕΚ, καθώς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Άρη που ηττήθηκε 3-1 από την Ένωση και να τον πλησιάσει στον ένα βαθμό.

Ούτε ο Αστέρας πέτυχε τον στόχο του, που ήταν να σημειώσει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ, αλλά έδειξε για μία ακόμη φορά δυνατός στην έδρα του.

Στο 5΄ ο Σφιντέρσκι σούταρε από το ύψος της μικρής και έσωσε ο Παπαδόπουλος. Ακολούθησε στο 12΄ μια καλή ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Ίνγκασον γύρισε την μπάλα στον Πασχαλάκη, η οποία του ξέφυγε, αλλά τελικά κατάφερε να την διώξει πάνω στην γραμμή.

Στο 22΄ ο ΠΑΟΚ είχε οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Σφιντέρσκι μετά από σέντρα του Τζόλη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (23΄), σουτ του Τζόλη από πλάγια θέση, απομάκρυνε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 56΄ με δυνατό σουτ του Σφιντέρσκι μέσα από τη μεγάλη περιοχή, καθώς η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Αστέρας κατάφερε να ανταποδώσει το τέρμα εννέα λεπτά αργότερα (65΄) με τον Μουνάφο από κοντά, μετά από αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό