18.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Μοιραίος» Μαυροπάνος για τη Γουέστ Χαμ, ανίκητος Ντοκού στο Έτιχαντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Με πολλά γκολ και θέαμα ολοκληρώθηκαν οι απογευματινές αναμετρήσεις της Premier League στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. 

Στο Έτιχαντ η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Μπόρνμουθ με σκορ 6-1. Παρά το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε για μισή ώρα να κρατήσει κενή την εστία της, με την Σίτι να επιτίθεται συνεχώς, στο 30΄  βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Ντοκού έδωσε το προβάδισμα στους «Πολίτες» με δυνατό σουτ, ύστερα από συνεργασία με τον Ρόδρι. 

Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 33΄ , Γουόκερ και Ντοκού συνεργάστηκαν άψογα, με τον Βέλγο να περνά με ντρίπλα την άμυνα της Μπόρνμουθ τροφοδοτώντας τον Μπερνάρντο Σίλβα που με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 

Ο Ντοκού “χτύπησε” ξανά στο 37΄  με το δυνατό του σουτ εκτός περιοχής να βρίσκει πάνω στον Ακάντζι και να καταλήγει στα δίχτυα, αλλά και στο 64΄  τροφοδοτώντας τον Φόντεν, ο οποίος πέτυχε το 4ο γκολ για τη Σίτι. Η Μπόρνμουθ μείωσε στο 74΄  με γκολ του Σινιστέρα, όμως δεν ήταν αρκετό καθώς Σίλβα και Ακέ την “εξολόθρευσαν” με ακόμα 2 γκολ. 

Στον αγώνα της Μπρέντφορντ με την Γουέστ Χαμ μοιραίος στάθηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος με αυτογκόλ στο 55′. Αν και η ομάδα του είχε προηγηθεί με σκόρερς τους Κούντους (19′) και Μπόουεν ( 26΄), αφού στην αρχή είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, ο Έλληνας διεθνής στάθηκε άτυχος στην προσπάθεια του να απομακρύνει. 

Στο 70΄  ο Κόλινς χάρισε την νίκη στην γηπεδούχο με κοντινή κεφαλιά. 

Η Σέφιλντ επικράτησε της Γουλβς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νόργουντ στο 90 + 10′ , έπειτα απο μαρκάρισμα πάνω στον Μπάλντοκ, παίρνοντας την πρώτη της νίκη στην σεζόν. 

Έβερτον και Μπράιτον έμεινα ισόπαλες 1-1 με το αυτογκόλ του Γιανγκ στο 84΄, ενώ η Κρίσταλ Πάλας έφυγε νικήτρια απο το «Τουρφ Μουρ» με τα γκολ των Σλουπ στο 22΄  και Μίτσελ στο 90 +4′. 

Τζένη Παπαδοπούλου 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό