20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μοίρασε QR code με τις θηριωδίες της Χαμάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην αρχή της έκτακτης συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ σχετικά με τον πόλεμο Ισραήλ- Χαμάς, την οποία ζήτησαν η Ιορδανία και η Μαυριτανία, η αποστολή του Ισραήλ στον ΟΗΕ μοίρασε φυλλάδια με έναν κωδικό QR.

Ο κωδικός ανοίγει ένα βίντεο που δείχνει εικόνες με τις φρικαλεότητες που διέπραξε η τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς όταν εισέβαλε στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. Η επίθεσή της άφησε πάνω από 1.400 νεκρούς, ενώ πάνω από 200 υπολογίζονται οι Ισραηλινοί που βρίσκονται στα χέρια των μαχητών της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Ahead of the UN’s emergency session, @IsraelinUN distributed papers with a QR code that, when scanned, leads to a depicting Hamas’s horrific atrocities – piles of burned bodies, a baby shot in its bed, civilians lying dead in cars, and a gagged woman who had been burned to… pic.twitter.com/DEwiXS4cw7

— Aviva Klompas (@AvivaKlompas) October 26, 2023

Σύμφωνα με τους Times of Israel, οι εικόνες περιλαμβάνουν σωρούς από καμένα πτώματα, ένα μωρό που έχει πυροβοληθεί στο κρεβάτι του, πολίτες που κείτονται νεκροί στα αυτοκίνητα και στο δρόμο και μια γυναίκα που έχει φιμωθεί και καεί.

Σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), ο πρεσβευτής του Ισραήλ στον ΟΗΕ διαβεβαίωσε ότι η αντιπροσωπεία του «δεν θα ησυχάσει έως ότου κάθε πρεσβευτής στον ΟΗΕ δει με τα μάτια του τις φρικαλεότητες που διέπραξαν τα τέρατα της Χαμάς».

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό