17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μιμή Ντενίση: «Εμένα, τα βασανιστήρια που μου έκανε η Αλίκη ήταν ότι δεν με άφηνε να φύγω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δύο γυναίκες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και όπως αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση για εκείνη την εποχή: «Δεν μου έκανε τίποτα η Αλίκη, το αντίθετο από ό,τι φαντάζονται. Με συμπαθούσε πάρα πολύ και γενικά συμπαθούσε ανθρώπους που θεωρούσε ότι θα γίνουν κάτι… Εμένα, τα βασανιστήρια που μου έκανε η Αλίκη ήταν ότι τελείωνε ο ρόλος μου, έπρεπε να φύγω κι αυτή είχε μία σκηνή που ήταν μόνη της κι επειδή βαριόταν έλεγε «Έλα καλέ, πού πας; Κάτσε λίγο ακόμα». Κι εγώ δεν ήξερα τι να πω. Δεν με άφηνε να φύγω».

Η Μιμή Ντενίση επίσης θυμήθηκε ένα περιστατικό που είχε ζήσει κοντά στην αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη εξιστορώντας: «Είχα εγώ σκηνή και αυτή μιλούσε στο τηλέφωνο που ήταν πολύ ερωτευμένη τότε με τον Γιώργο Ηλιάδη, έλεγα εγώ τα λόγια, τελείωνα, περίμενα, στεκόμουν σε πλήρη αμηχανία στη σκηνή και έλεγε από μέσα «Καλέ έρχομαι, ένα τηλέφωνο κάνω». Φυσικά έμαθα πάρα πολλά έτσι και βασανίζω κι εγώ τους ηθοποιούς με τέτοια πολύ».

Η αγαπημένη ηθοποιός και θιασάρχης είπε επίσης για τις δυσκολίες που βίωσε: «Δεν είχα εγώ κριτικούς που με έβριζαν. Δεν μου έγραφαν κακές κριτικές κριτικοί ούτε συνάδελφοί μου. Είχα από συγκεκριμένα άτομα που είτε εμπορεύονταν τη δική μου φήμη γιατί έβγαλαν λεφτά μιλώντας άσχημα για εμένα και χρησιμοποιώντας εμένα, είτε από συγκεκριμένα κέντρα που υπάρχουν πάντα και δεν ήθελαν… τώρα κακά τα ψέματα η Σμύρνη έκανε την είσπραξη που κάνουν όλα τα θέατρα μαζί».

Και κατέληξε: «Άμα μιλάμε για bullying ενός ανθρώπου που παίζει σε μία παράσταση και έχει ένα σκηνοθέτη που τον βρίζει και για κάποιον που τον βρίζουν στην τηλεόραση, αυτό είναι δημόσιο bullying 100 φορές χειρότερο. Απλά εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα έμπαινα στη διαδικασία να το αντιμετωπίσω σαν bullying και να το παλέψω. Δεν μπαίνω στη θέση του θύματος γιατί δεν είμαι. Πάντα πιστεύω στην καλοσύνη, στη γενναιοδωρία, στη μεγαλοψυχία, στη γνώση».

Δείτε παρακάτω όλα όσα εξομολογήθηκε:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό