24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μικέλ Αρτέτα κορονοϊός: Τι είπε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη []

Ειδήσεις Ελλάδα

Μικέλ Αρτέτα κορονοϊός: «Είναι αλήθεια ότι άρχισα να έχω κάποια συμπτώματα, όταν μας τηλεφώνησαν από τον Ολυμπιακό για να μας ενημερώσουν ότι θα μπορούσαμε να είμαστε εκτεθειμένοι στον ιό διότι είχε διαγνωστεί ο ιδιοκτήτης», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Άρσεναλ.

Μικέλ Αρτέτα κορονοϊός: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε στις 12 Μαρτίου πως ο Ισπανός προπονητής είναι θετικός στον κορονοϊό. Ο Ισπανός πιστεύει ότι προσβλήθηκε από τον ιό μετά από αναμέτρηση της ομάδας του Europa League με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο. Μάλιστα,  φοβόταν ποιον μπορεί να έχει κολλήσει όταν βρέθηκε θετικός τον κορωνοϊό, αλλά τώρα δήλωσε ότι είναι απόλυτα καλά και είναι έτοιμος να επιστρέψει για να εργαστεί. 

«Αισθάνομαι εντελώς καλά», είπε στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ ο Αρτέτα και συμπλήρωσε:  «Είναι αλήθεια ότι άρχισα να έχω κάποια συμπτώματα, όταν μας τηλεφώνησαν από τον Ολυμπιακό για να μας ενημερώσουν ότι θα μπορούσαμε να είμαστε εκτεθειμένοι στον ιό διότι είχε διαγνωστεί ο ιδιοκτήτης… Δεν ξέρω, ένιωσα κάτι μέσα μου. Τότε συνειδητοποιείς και λες ‘Ουάου, όλοι μπορούν να εκτεθούν εδώ, αυτό είναι πολύ σοβαρό’ και αρχίζεις να σκέφτεσαι τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις έρθει σε επαφή και τους άλλους ανθρώπους που μπορεί να έχουν σχέση. Έτσι έρχεται ο φόβος».

Ο  Αρτέτα δήλωσε ότι αντιμετώπισε τα συμπτώματα και αποκάλυψε ότι η σύζυγός του και η νταντά των παιδιών του είχαν επίσης κορονοϊό. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό