16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μια Aventador SVJ βρέθηκε σε ρυάκι στις Ελβετικές Άλπεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο οδηγός μιας νοικιασμένης Lamborghini Aventador SVJ έχασε τον έλεγχο του ιταλικού supercar, ενώ κινούνταν σε έναν επαρχιακό δρόμο των Ελβετικών Άλπεων, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταλήξει σε ένα ρυάκι.

Το ατύχημα συνέβη στο πέρασμα Fluela, ένα ψηλό ορεινό πέρασμα των Ελβετικών Άλπεων στο Graubunden. Ο 46χρονος οδηγός, κατάγεται από τις ΗΠΑ και μαζί με μια ομάδα ακόμη ομοεθνών του, ήρθαν στην Ευρώπη όπου και νοίκιασαν 6 Lamborghini για να εξερευνήσουν την ήπειρό μας.
Σύμφωνα με την ελβετική αστυνομία, o οδηγός ενημέρωσε την αστυνομία, την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και την ασφαλιστική εταιρεία για το ατύχημα, αλλά αποφάσισε να μην περιμένει στο σημείο του ατυχήματος μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Αντίθετα, συνέχισε το ταξίδι του ως επιβάτης σε ένα από τα άλλα σπορ αυτοκίνητα.⁠

Ωστόσο η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει στην πόλη Σκουόλ και να τον ενημερώσει πως στην Ελβετία -όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες- δεν επιτρέπεται να απομακρυνθεί κάποιος από το σημείο που συνέβη ένα ατύχημα μέχρι να φτάσει εκεί η αστυνομία
Η αστυνομία είπε πως ο οδηγός δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό και πως συνεργάζεται στην έρευνα για το πως συνέβη το ατύχημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό