17 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Μηχανικός της Google ξυλοκόπησε τη γυναίκα του μέχρι θανάτου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα σοκαριστικό έγκλημα συνέβη στην Καλιφόρνια, στην καρδιά της Σίλικον Βάλει, με τον 27χρον Λίρεν Τσεν, μηχανικό της Google, να ξυλοκοπά μέχρι θανάτου την σύζυγό του Xuanyi Yu.

Ο Τσεν βρέθηκε γονατισμένος έξω από το υπνοδωμάτιο στο οποίο βρισκόταν το πτώμα της συζύγου του. Βρέθηκε γεμάτος αίματα και με τα χέρια του να φέρουν ίχνη πάλης. Η άτυχη κοπέλα φέρεται να είχε δεχθεί χτύπημα στο κεφάλι.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι του ζευγαριού στις 16 Ιανουαρίου, ύστερα από κλήση της κοινωνικής πρόνοιας. Πιο συγκεκριμένα, ένας φίλος του Τσεν είπε στην αστυνομία ότι «ανησυχούσε» για την τύχη του ζευγαριού, καθώς και ότι ο 27χρονος «αρνιόταν να απαντήσει στο τηλέφωνο και να ανοίξει την πόρτα». Πρόσθεσε δε ότι μπορούσε να διακρίνει τον Τσεν μέσα στο σπίτι «ακίνητο, πεσμένο στα γόνατα, με τα χέρια στον αέρα, να κοιτάζει ανέκφραστα το κενό». Η αστυνομία πήγε αμέσως στο σπίτι, διαπίστωσε το έγκλημα και συνέλαβε το δράστη.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά λυπημένοι για αυτό που συνέβη στην Xuanyi Yu», δήλωσε η εκπρόσωπος της Google, Μπάλεϊ Τόμσον, στη New York Post. «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά της αυτή τη στιγμή και θα εργαστούμε για να παρέχουμε υποστήριξη σε αυτούς και στους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν αυτή την τραγική είδηση», σημείωσε.

Σύμφωνα με το προφίλ τους στο LinkedIn, o Τσεν και η Yu εργάζονταν αμφότεροι ως μηχανικοί στη Google. Σπούδασαν στην Κίνα αλλά εργάζονταν στις ΗΠΑ.

Με βάση τα στοιχεία, οι κλήσεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στην περιοχή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό