17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Μηχανή» των γκολ ο Γκιρασί

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να μην είναι στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ωστόσο η Στουτγκάρδη πραγματοποιεί μία τέλεια σεζόν. Η ομάδα του Χένες, βρίσκεται στην 3η θέση της Bundesliga και στοχεύει στο να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, προκειμένου το 2024-2025, να συμμετάσχει στο Champions League.

Ένας παίκτης που έχει κεντρίσει τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, είναι ο Σερχού Γκιρασί. Ο στράικερ από τη Γουινέα, είχε φορέσει τη φανέλα της Στουτγκάρδης το 2022, προερχόμενος από τη γαλλική Ρεν. Στην πρώτη του χρονιά στον σύλλογο, είχε 12 γκολ σε 24 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ωστόσο, ούτε ο ίδιος μάλλον δεν θα περίμενε να «σπάσει» τόσο άνετα το περσινό ρεκόρ του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ντάρμσταντ, ο 27χρονος έχει φτάσει τα 18 τέρματα σε 22 αγωνιστικές και είναι 2ος σκόρερ στην Bundesliga, πίσω από τον Χάρι Κέιν που έχει 24. Ο Γκιρασί που έχει «εκτοξεύσει» τη χρηματιστηριακή του αξία, είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Στουτγκάρδης που πέτυχε τόσα γκολ μετά από 22 ματς πρωταθλήματος.

18 – Serhou Guirassy scores his 18th goal on the 22nd Bundesliga matchday – never before has a VfB Stuttgart player scored so many goals on the first 22 matchdays. Machine. pic.twitter.com/UdZDoroaIm

— OptaFranz (@OptaFranz) February 17, 2024

Η ιστορική γερμανική ομάδα, πρέπει να τον… απολαύσει όσο μπορεί, μιας και με τη χρονιά που κάνει και τη ρήτρα αγοράς που έχει (17 εκατομμύρια), είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα αγωνίζεται στη Στουργκάρδη την επόμενη σεζόν.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό