16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μητσοτάκης σε αγρότες: Διάλογος με ανοικτούς δρόμους

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνάντηση με πολίτες στο κέντρο του Χαϊδαρίου είχε το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης . Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων, ξεκαθαρίζοντας ότι ο διάλογος μπορεί να συνεχιστεί για την εξεύρεση λύσεων υπο την προϋπόθεση να παραμείνουν οι δρόμοι ανοικτοί.

«Δεν μπορεί μία κοινωνική ομάδα να αισθάνεται ότι μπορεί να διεκδικεί περισσότερα επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο. Ακούμε όλα τα κοινωνικά αιτήματα με δικαιοσύνη. Στους φίλους μου τους αγρότες λέω ότι εμείς πολεμήσαμε για τα δικαιώματά τους και είμαστε αυτοί που έχουμε δώσει πάνω από 1 δις ευρώ στην τετραετία. Είμαστε πάντα ανοιχτοί στον διάλογο αλλά ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαια και αν είναι τα αιτήματά του και να διαταράσσει την κοινωνική ζωή του τόπου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φωτογραφίζεται με πολίτες στο Χαϊδάρι/eurokinissi

Μιλώντας με τους πολίτες, ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην εκλογική άνοδο της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αθήνα. «Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι το οποίο ενδεχομένως πριν από κάποια χρόνια να έμοιαζε με άπιαστο όνειρο: Να φέρουμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη σε όλη τη Δυτική Αθήνα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Ειδικά στο Χαϊδάρι πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19%. Και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς. Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης, τους οποίους πάντα θέλω να μνημονεύω. Διότι εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Το οφείλουμε όμως και σε πολλούς νέους φίλους, οι οποίοι ήρθαν και ενώθηκαν με τη μεγάλη προοδευτική μας παράταξη.Διότι σήμερα η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων», κατέληξε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό